NEMA ZIME ZA ESKIME / Drukeri Hajduka zapeli u snježnom kaosu na putu prema Zagrebu: Nećete vjerovati što su potom napravili

Image
Foto: Screenshot

Torcidaši bez majica na velikoj hladnoći. Grijala ih ljubav prema Hajduku i alkohol, ali i dobra atmosfera unatoč snježnim nevoljama koje su ih snašle

27.2.2023.
7:29
Screenshot
VOYO logo

U najvećem derbiju hrvatskog nogometa Dinamo je jučer poslijepodne, na stadionu Maksimir pred 14.000 gledatelja u susretu 23. kola HNL-a, pobijedio Hajduk a 4-0 pobjegavši najbližem pratitelju na čak 11 bodova prednosti.

Image
PLAVI PAKAO /

Ruže su crvene, baklje su skrivene: Pogledajte kako su Boysi zapalili Sjever

Image
PLAVI PAKAO /

Ruže su crvene, baklje su skrivene: Pogledajte kako su Boysi zapalili Sjever

Bio je to treći prvenstveni ogled ove dvije momčadi u aktualnoj sezoni. Prvi je završio 4-1 pobjedom Dinama u Zagrebu, a drugi u Splitu rezultatom 1-1. Ovoga puta "Modri" su slavili sa 4-0 ostvarivši najuvjerljviju pobjedu u derbiju od kolovoza 2016. kada su također slavili sa 4-0. Strijelci su bili Arijan Ademi (8), Martin Baturina (10) i Luka Ivanušec (38, 64). Torcida je u velikom broju krenula prema Zagrebu, ali velik njihov broj ipak je ostao u snježnjoj mećavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pojedini navijači Hajduka su prije utakmice slavili i veselili se na snijegom zatrpanoj autocesti a sve je nekako podsjetilo na stari bezvremenski hrvatski film Vlak u snijegu, samo što su ovog puta u pitanju bili automobili i kombiji. Na hrvatskim cestama, posebno na cestama prema Dalmaciji, stanje je i dalje kaotično i brojni navijači i vozači koji su krenuli prema Dalmaciji 'zapeli' su u velikoj mećavi u Lici.

Tamo je su za njih organizirana prihvatlišta. Nekoliko navijača Hajduka prije utakmice stalo je na zatrpanu autocestu te su pjevali i veselili se, a vrijedi napomenuti da su na velikoj hladnoći bili bez majica. No, kako se ono kaže - nema zime za Eskime. Veseli navijači Hajduka, podgrijani alkoholom i ljubavlju prema Bijelima, izašli su iz svojih vozila i napravili show ispred ralice. Pogledajte dolje kako je to izgledalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo