BEZ DLAKE NA JEZIKU / Bivši suigrač sasuo paljbu po slavnom Srbinu: 'Stvarno je prešao granicu. Ovo je prava istina...'

Image
Foto: Twitter

Mateja Kežman nedavno je izdao autobiografiju 'Samo mi Bog može suditi'

13.3.2023.
20:21
Twitter
VOYO logo

Poznati bivši srpski nogometaš Mateja Kežman nedavno je izdao autobiografiju "Samo mi Bog može suditi", a sada ga je, zbog onoga što tamo piše, napao njegov bivši suigrač iz reprezentacije Danijel Ljuboja.

Image
KAKAV MAJSTOR /

Napadač hit momčad francuskog prvenstva zabio najbrži hat-trick u Ligue 1 u 21. stoljeću

Image
KAKAV MAJSTOR /

Napadač hit momčad francuskog prvenstva zabio najbrži hat-trick u Ligue 1 u 21. stoljeću

"Mene nema po novinama niti sam se kad prepirao preko njih, ali moram reagirati ovaj put. Vidim da se moje ime ponovo provlači. Mislio sam da se s tim završilo. Nisam htio komentirati, ali zbog Kežmana i njegovih objava ponovo se Danijel Ljuboja spominje u negativnom kontekstu. Mislim da je vrijeme da i ja kažem na tu temu nešto", izjavio je Ljuboja u razgovoru za Glas srpske pa nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dosad se nisam htio oglašavati povodom te lažne autobiografije. Iznesene su mnogobrojne laži što se mene tiče, ali i nekih drugih detalja iz knjige. Ovo je prava istina. Na Mundijalu u Njemačkoj 2006. godine, u susretu protiv Nizozemske, u 75. minuti utakmice zamijenio sam Kežmana. On se tad pogubio i prepao da će izgubiti mjesto u startnoj postavi, da ću ja imati prednost u odnosu na njega, pa me dva dana pred utakmicu s Argentinom za večerom pred svim igračima počeo provocirati. Pričao je neke stvari koje nisam mogao razumjeti, u smislu da ja kvarim atmosferu. Stvarno je prešao granicu."

"U jednom trenutku sam mu rekao da prestane, ali nije stao. Nakon toga sam mu rekao da izađe van, da riješimo to kao pravi muškarci. Nisam imao drugog izbora jer je baš pretjerao. Rekao je da nema problema. Čekao sam ga ispred hotela, ali 'veliki mangup' Kežman nije smio izaći", govori Ljuboja pa na kraju kreće u veliki napad:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Mateja Kežman

"Koliko on voli reprezentaciju, govori činjenica da je namjerno dobio crveni karton na istom tom Svjetskom prvenstvu protiv Argentine na 0:3 za protivnike i ostavio nas na cjedilu. Cilj mu je bio da ode s Mundijala i ne igra posljednju utakmicu protiv Obale Bjelokosti, da ne trpi kritike. Što nije napisao da nije smio izaći ispred hotela? Majstore, ako pišeš autobiografiju, onda kažeš sve, a ne napola istinu. Mi smo se pomirili poslije Mundijala, međutim, onda je izašla ta njegova autobiografija poslije koje mi je poslao poruku: 'Praštaj, brate.' Evo sad kažem da mu praštam jer je prošlo dosta od toga, želim mu sve najbolje, ali svako ide svojim putem."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo