policija nije imala puno posla / Na javnim mjestima u Zagrebu finale pratilo 35.000 navijača: Oštećeno nekoliko automobila

Image
Foto: Vijesti.hr

U Zaprešiću u policijsku postaju dovedeno pet osoba zbog zlouporabe pirotehničkih sredstava i narušavanja javnog reda i mira

16.7.2018.
11:19
Vijesti.hr
VOYO logo

Finalnu utakmicu između Hrvatske i Francuske u Zagrebu je na više javnih mjesta pratilo 35.000 ljudi, procijenila je zagrebačka policija, koja je pritom zabilježila nekoliko oštećenja automobila te u Zaprešiću privela nekoliko osoba zbog upotrebe pirotehnike i narušavanje javnog reda i mira.

Finalnu nogometnu utakmicu Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji između Hrvatske i Francuske navijači su pratili na brojnim javnim mjestima i kafićima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na zagrebačkom području praćenje nogometne utakmice bilo je organizirano na Trgu bana Jelačića, Strossmayerovom trgu, u Travnom i u Zaprešiću na Trgu Ivana Pavla II., na kojima je po policijskoj procijeni ukupno bilo prisutno oko 35.000 posjetitelja.

Tijekom osiguranja u Zagrebu, za vrijeme i nakon odigrane utakmice policija je zabilježila četiri oštećenja osobnih automobila i rolete na kući radi uporabe pirotehnike, dok je u Zaprešiću u policijsku postaju dovedeno pet osoba zbog zlouporabe pirotehničkih sredstava i narušavanja javnog reda i mira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ponedjeljak u 13 sati budite uz RTL kada ćemo UŽIVO prenositi spektakularni doček hrvatskih šampiona u Zagrebu. Cijela Hrvatska bit će na Trgu bana Jelačića, a naši reporteri pratit će svaki trenutak dočeka, od vožnje reprezentativaca u otvorenim autobusima kroz glavni grad do dolaska na Trg gdje ih dočekati tisuće navijača uz pjesme Zaprešić Boysa i Mladena Grdovića. Emisiju će voditi Ana Brdarić Boljat i Ivan Vrdoljak koji će s RTL-ovim sportskim urednicima Markom Vargekom i Filipom Brkićem razgovarati o povijesnom uspjehu hrvatskog nogometa. Emisiju uređuju Borna Keserović i Antonio Vuksanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Bellator Dublin
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo