POLJUDSKI PAKAO ZA ENGLEZE / Može li Hajduk 'na ludilo' izbaciti Stoke?

Image

Dosad je prodano 23.000 ulaznica za uzvratni susret protiv Engleza i nema sumnje da će Poljud biti pun. Užarena atmosfera je najjači adut Hajduka, a baš su navijači prošle sezone splitsku momčad 'uveli' u skupine Europske lige. Hoćemo li gledati reprizu?

2.8.2011.
12:55
VOYO logo

Srđan Andrić najavio je da će on i njegovi suigrači učiniti sve da u uzvratnoj utakmici 3. pretkola Europske lige protiv Stoke Cityja ostvare pobjedu koja bi im bila dovoljna za eliminaciju engleske momčadi.

"Utakmica protiv Stoke Cityja u četvrtak može donijeti puno dobrog Hajduku i zato moramo dati sve od sebe da ostvarimo povoljan rezultat", rekao je kapetan splitskog Hajduka koji je u prvom susretu na stadionu Britannia poražen 0:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hajduk u uzvratnoj utakmici, želi li pobijediti, neće moći igrati kao u gostima na terenu Stoke Cityja gdje je, kako je rekao Andrić, "čekao da se nešto dogodi".

Kapetan Hajduka je priznao da je poraz u prvenstvenoj utakmici protiv Zadra u prošlu nedjelju na Stanovima rezultatom 0:1 malo poremetio njegovu momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moramo zaboraviti poraz protiv Zadra i usredotočiti se na utakmicu protiv Stoke Cityja koja nam je iznimno bitna", zaključio je Andrić.

Hajdukov napadač Ante Vukušić je izjavio da će u uzvratu protiv Stoke Cityja Hajduk morati nametnuti svoju igru "od noge do noge" koja ne odgovara engleskoj momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za uzvratnu utakmicu na Poljudu protiv Stoke Citya do danas je prodano 23.000 ulaznica te 560 ulaznica navijačima engleske momčadi, rekao je Ante Bilić iz Hajdukove službe za informiranje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo