MODRIĆ KAO MESSI: / 'Odmah bi napravio što i on. SP? Otkako sam tu, igrali smo jako loš nogomet, bit će teško...'

Image

Veznjaku Reala ovo je možda posljednje veliko natjecanje s Hrvatskom.

11.6.2018.
22:20
VOYO logo

Iza hrvatskog nogometaša Luke Modrića još je jedna uspješna sezona. S Real Madridom po trećim put zaredom osvojio je Ligu prvaka. Sada slijedi novi veliki izazov - Svjetsko prvenstvo.

U razgovoru za Dnevnik Nove TV veznjak je poručio kako se nada da Rusija može biti lijepa završnica po pitanju reprezentativnog dijela sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Teška skupina

"Naša vjera i očekivanja su velika uoči svakog natjecanja. Kako od 1998. nismo prošli grupu na svjetskim prvenstvima i igrali smo, po meni, otkako sam ja tu, jako loš nogomet. Nadam se da će se to promijeniti, da ćemo ispuniti taj prvi cilj, to je prolazak skupine, a onda i uz malo sreće otići par koraka dalje. Bit će jako teško, grupa je teška i komplicirana, ali imamo dobru ekipu, vjerujemo u nas i da ćemo ispuniti kako naša tako i očekivanja naših navijača", rekao je Modrić. Zatim je upitan kako mu djeluje Zlatko Dalić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Super. Došao je u jako teškom trenutku. Podignuo nas je prije svega psihološki i ostvario dvije velike pobjede protiv Ukrajine i Grčke. Radimo dosta, na dobrom smo putu i mislim da će se to vidjeti na našim prezentacijama na Svjetskom prvenstvu", dodao je.

Poznato je da je Lionel Messi izjavio da bi gotovo sve što je osvojio s Barcelonom zamijenio za naslov na SP-u s Argentinom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja bih isto sigurno dosta trofeja osvojenih s Realom zamijenio za uspjeh s Hrvatskom", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo