iznerviran izjavama / Mirko se obrušio na Oveerema: 'Toliko je izdopingiran da je pljunuo na cijeli sport!'

Image

Podsjetimo, Mirko i Alistair borili su se 2008. godine, Nizozemac je tad našeg borca dva puta udario u međunožje i borba je završena bez pobjednika, a Overeem je kasnije, 2012. godine pao na dopinškom testu

12.5.2015.
13:21
VOYO logo

Najpoznatiji hrvatski borac Mirko Filipović pobijesnio je na izjavu Nizozemca Alistaira Overeema, koji je upitan u eventualnom ponovnom susretu s Cro Copom u ringu.

"Mirko Filipović i ja ponovno u ringu? Teško, ja sam za njega glavobolja i on to zna, dobro se sjeća što se dogodilo zadnji put. Fizički i mentalno sam ga uništio", izjavio je Overeem.

Prevelik bijes probudilo je to u Mirku, koji je u utorak reagirao objavivši status na svom Facebook profilu.

"Svima koji su željni medijske pažnje savjetujem da je ostvare kroz svoje rezultate, a ne prozivanjem drugih i to maloumnim izjavama. I to me proziva čovjek koji je toliko izdrogiran i nadopingiran pljunuo na ovaj sport. Čovjek koji je sve rezultate ostvario kroz takav doping... Da su mu izvadili dva decilitra krvi uvjeren sam da bi to bilo dosta da umirućem slonu produlji život par godina", napisao je.

Podsjetimo, Mirko i Alistair borili su se 2008. godine, Nizozemac je tad našeg borca dva puta udario u međunožje i borba je završena bez pobjednika, a Overeem je kasnije, 2012. godine pao na dopinškom testu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo