upozoren da ne provocira / Milivojević sa Zvezdinom kapom u Zagrebu: 'Neću je skinuti, ja sam navijač Crvene Zvezde!'

Milivojević sa Zvezdinom kapom u Zagrebu: 'Neću je skinuti, ja sam navijač Crvene Zvezde!'

21.10.2015.
7:50
VOYO logo

Trener Olympiacosa Marco Silva nije želio komentirati suđenje nakon što su njegovi igrači u trećem kolu F skupine Lige prvaka u Maksimiru pobijedili Dinamo sa 1-0,

"Nisam vidio penal u sudačkoj nadoknadi, nisam bio u poziciji da to vidim. Sudac donosi odluke i njegova je zadnja. Što se tiče Dinama, i prije utakmice sam rekao da je to odlična momčad. Ekipa koja pobjedi Arsenal zaslužuje respekt", kazao Marco Silva. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U trećoj minuti sudačke nadoknade Machado je iz slobodnog udarca pogađa živi zid, a nakon kornera Milivojević je igrao rukom u šesnaestercu gostiju, no talijanski sudac je umjesto kaznenog udarca odsvirao kraj utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A nakon susreta u "mix zoni" stadiona došlo je do incidenta, jer je igrač Olympiacosa Luka Milivojević nosio kapu Crvene zvezde i tako je davao izjave, objavili su hrvatski internetski portali. 

Dinamov šef sigurnosti Krešimir Antolić upozorio ga je da skine kapu, jer je to provokacija, ali Milivojević je to odbio. Delegat utakmice to je zabilježio, a i policija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Skini tu kapu! Ovo je čista provokacija. Ne igra Zvezda, nego Dinamo i Olympiakos - rekao je Antolić Milivojeviću, no ovaj se nije dao:

"Neću skinuti kapu, ne dolazi u obzir, ja sam navijač Zvezde!", vikao je veznjak grčke momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nemile scene vidjeli su članovi Uefina ureda za sigurnost i fotografirali Milivojevića kako bi ga prijavili Uefi.

Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo