SLAVIO I MARIN ČILIĆ / Mikica kreirala senzaciju u Wimbledonu!

Image

U sljedećem kolu Mirjana Lučić će igrati protiv 21. nositeljice Talijanke Roberte Vinci. Protiv nje je igrala samo jednom, i to 2011. u Birminghamu na travi i tada je slavila Lučić.

28.6.2012.
18:40
VOYO logo

LONDON - Hrvatska tenisačica MirjanaLučić plasirala se u treće kolo Grand slam turnira u Wimbledonu, pobijedivši devetu nositeljicu Francuskinju MarionBartoli sa 6-4, 6-3.

U meču koji je trajao 98 minuta Lučić je imala 23 izravna poena više od svoje protivnice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U sljedećem kolu Mirjana Lučić će igrati protiv 21. nositeljice Talijanke RoberteVinci. Protiv nje je igrala samo jednom, i to 2011. u Birminghamu na travi i tada je slavila Lučić.

Marin Čilić također se plasirao u treće kolo Wimbledona, pobijedivši Poljaka LukaszaKubota sa 7-6 (4), 6-2, 6-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U meču koji je trajao sat i 54 minute Čilić je imao 14 aseva, 15 izravnih poena više, te duplo manje neprisiljenih grešaka.

U sljedećem kolu Marin Čilić će igrati protiv boljeg iz dvoboja između Amerikanca SamaQuerreyja i Kanađanina MilošaRaonića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivo Karlović zaustavljen je u drugom kolu izgubivši od četvrtog nositelja Britanca AndyjaMurrayja sa 5-7, 7-6, 2-6, 6-7.

U dvoboju koji je trajao 3 sata i 8 minuta Karlović je imao 15 izravnih poena više, ali skupo su ga koštale neprisiljene greške, kojih je napravio 34 više od Murrayja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo