Mihajlović: Vidiću su uvek otvorena vrata

Selektor Srbije nada se povratku u reprezentaciju kapitena Junajteda

2.2.2013.
14:27
VOYO logo

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović potvrdio je danas da će se Dejan Stanković uskoro vratiti u nacionalni tim i dodao da su vrata otvorena i Nemanji Vidiću, ali da kapiten Mančester Junajteda mora njega da pozove i kaže da je spreman.

- Kada sam postao selektor razgovarao sam sa Stankovićem i Vidićem i oni su mi tada izneli svoje razloge zbog kojih nisu više u mogućnosti da igraju za reprezentaciju. Ja sam to prihvatio, jer igranje za nacionalni tim treba da bude najveća čast, a ne da neko nekom čini. U međuvremenu, Stanković me je pozvao, rekao mi da bi se rado vratio i prihvatio sam njegovu želju. Isto važi i za Vidića, ukoliko se predomislio, potrebno je samo da me pozove, da mi to kaže i konkurisaće za tim - rekao je Mihajlović prilikom objavljivanja spiska za prijateljsku utakmicu sa Kiprom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nova imena u nacionalnom timu su štoper Vojvodine Branislav Trajković i napadač Grojter Firta Nikola Đurđić, a u reprezentaciju se vraća Zdravko Kuzmanović, novi član Intera.

Na spisku su:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Golmani: Vladimir Stojković, Branimir Aleksić, Damir Kahriman

Odbrana: Branislav Ivanović, Antonio Rukavina, Nenad Tomović, Branislav Trajković, Matija Nastasić, Milan Biševac, Aleksandar Kolarov

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sredina terena: Radosav Petrović, Luka Milivojević, Srđan Mijailović, Ivan Radovanović, Aleksandar Ignjovski, Ljubomir Fejsa, Zdravko Kuzmanović, Zoran Tošić, Nenad Krstičić, Dušan Basta, Dušan Tadić.

Napad: Filip Đuričić, Miralem Sulejmani, Marko Šćepović, Filip Đorđević i Nikola Đurđić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica između Kipra i Srbije biće odigrana u sredu, 6. februara na GSP stadionu u Nikoziji.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo