MESSI OTKRIO GDJE ŽELI NASTAVITI KARIJERU: /

Argentinac donio konačnu odluku, samo mu je jedan klub na pameti

Image
Foto: AFP

Jedan od najboljih u povijesti cijelu karijeru igra za jedan klub

8.2.2020.
8:33
AFP
VOYO logo

Budućnost Lionela Messija u Barceloni došla je pod povećalo ovog tjedna nakon što je javno kritizirao sportskog direktora EricaAbdidala zbog njegovih izjava o tome kako se igrači nisu dovoljno trudili pod ErnesteomValverdeom.

Odmah nakon što je Messi napao nekadašnjeg suigrača otkriveno je da u ugovoru ima klauzulu prema kojoj može godinu dana prije isteka istog besplatno napustiti klub. Ta mu se mogućnost otvara ovog ljeta. Manchester City, Manchester United, Inter, Juventus i PSG spominjali su se kao moguće destinacije s tim da je najveći naglasak bio na prvom od ovih klubova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, čini se da od toga, barem ovog ljeta, neće biti ništa. Sky Sports je objavio da je Argentinac navodno donio odluku. Prema njoj neće napustiti Camp Nou ovog ljeta, a izvori bliski igraču navodno su otkrili da im je 32-godišnjak rekao kako planira odraditi ugovor do kraja, znači do ljeta 2021.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim toga, Sky piše da je Messi otvoren za pregovore oko produženja suradnje. Iz Barce su ranije poručili kako su mu spremni ponuditi doživotni ugovor kao što ga je imao AndresIniesta. To znači da bi igrač mogao sam odlučiti kad mu je dosta i otići.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo