za svaku osudu / Messi nije mogao vjerovati: bezobrazni i podmukli čin golmana Espanyola obišao svijet

U 57. minuti utakmice, dok je Messi ležao kraj stative, golman Espanyola namjerno mu je stao na zglob

7.1.2016.
8:42
VOYO logo

Nogometaši Barcelone s uvjerljivih su 4-1 svladali gradskog rivala Espanyol u prvoj utakmici osmine finala španjolskog Kupa odigranoj u srijedu na Camp Nou.

Espanyol je poveo u 9. minuti pogotkom Caiceda nakon pogreške Danija Alvesa. No, uslijedio je Barcelonin preokret u režiji Lea Messija. Argentinac je u 13. minuti postigao izjednačujući pogodak, a u 44. minuti sjajno izvedenim slobodnim udarcem donio vodstvo Barceloni. Potom je u 49. minuti asistirao Piqueu za treći pogodak domaće momčadi, a u 89. minuti poslužio Neymara za konačnih 4-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gosti su završnicu dvoboja odigrali s dva igrača manje. U 72. minuti je Perez isključen zbog drugog žutog kartona, a u 76. minuti je Diop dobio izravni crveni karton.

Podmukao čin Lopeza

Golman Espanyola, Pau Lopez, autor je podmuklog čina koji je za svaku osudu, i to u prvoj utakmici osmine finala Kupa kralja, u kojoj je Barcelona svladala Espanyol sa 4:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 57. minuti utakmice, dok je Messi ležao kraj stative, golman Espanyola namjerno mu je stao na zglob.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na snimci se vidi kako je Lopez pogledao gdje je Messijeva noga, a potom stao na njegov zglob i ustao kao da se ništa nije dogodilo.

Lopez je dobro i prošao jer glavni suci nisu vidjeli što je učinio, ali bi naknadno mogao biti kažnjen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo