MESSI NAHVALIO HRVATSKU: / Kapetan Argentine pojasnio što čini Vatrene posebno opasnima

Image
Foto: AFP

Zvijezda Mundijala odbila je govoriti o budućnosti u reprezentaciji.

15.6.2018.
10:41
AFP
VOYO logo

Jedan od najboljih nogometaša današnjice Lionel Messi poručio je prije prvog susreta na Svjetskom prvenstvu kako smatra da Argentina momčad sposobnu osvojiti naslov prvaka u Rusiji.

"Znam da nismo bili dobri u kvalifikacijama, ali najvažnije je da smo tu i da damo sve od sebe. Budemo li u našem najboljem izdanju bit će nas teško pobijediti. Već imamo dovoljno iskustva sa svjetskih prvenstava i znamo da će momčadi protiv nas igrati kao da je finale. Zbog toga nam je uvijek teže, ali navikli smo na to. Moramo u natjecanje ući snažno. Island je bio dobar na prošlom Euru, tako da nam neće biti lagan prvi susret. Međutim, na otvaranju morate pobijediti ako ne želite da sljedeće utakmice budu još kompliciranije", kazao je Messi za Express.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Teški suparnici

Argentina poslije Islanda igra s Hrvatskom, a potom Nigerijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hrvatska ima jako dobru momčad s igračima u velikim europskim klubovima i to ih čini opasnim. O Nigeriji ne znamo previše, ali afričke momčadi su obično kompaktne, čvrste i fizički moćne. Tako da se nećemo samo prošetati terenom", istaknuo je.

Nedavno je nagovijestio da bi se poslije Rusije mogao oprostiti od reprezentacije, no sada nije želio razgovarati o budućnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Usredotočen sam samo na sadašnjost i nastup na Svjetskom prvenstvu. Za Argentinu je ovo natjecanje posebno i veliki nam je sam opet ga osvojiti. Za mene bi to bilo ispunjenje sna i možete biti sigurni da ću dati sve od sebe", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo