Najopakiji nokaut godine / Malo je pretjerao: Marokanac brutalnim udarcem 'zaledio' rivala pa ga dokrajčio na šokantan način

Image
Foto: screenshot Twitter

Dio komentatora okomio na Marokanca zbog nepotrebnih udaraca u trenucima kada je bilo jasno kako Corbett neće biti u stanju nastaviti borbu, a kritika nije bio pošteđen ni sudac

5.4.2022.
14:19
screenshot Twitter
VOYO logo

Londonski Muaythai Grand Prix svjedočio je jednom od najspektakularnijih nokauta ove godine. U ringu su se našli Marokanac Said Kabil i britanski kickboksač Gary Corbett u kategoriji do 84.5 kilograma, a žestoka borba je okončana na spektakularan i krajnje neočekivan način.

U jednoj razmjeni udaraca Kabil je iz svog repertoara izvukao axe kick koji je Corbetta praktički onesvijestio no Britanac je još par trenutaka ostao stajati na nogama. Kabil je odmah uputio jedan aperkat i desni kroše, a potom i prilično nepotreban lijevi kroše koji je već padajućeg Corbetta potpuno onesposobio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sudac se poskliznuo

Britanac je ostao nepomično ležati na podlozi dok je Kabil slavio u svome kutu. Kasnije se dio komentatora okomio na Marokanca zbog nepotrebnih udaraca u trenucima kada je bilo jasno kako Corbett neće biti u stanju nastaviti borbu, a kritika nije bio pošteđen ni sudac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
strašan nokaut /

Meksički borac nokautirao suca

Image
strašan nokaut /

Meksički borac nokautirao suca

Ipak, Gary Corbett nije teže nastradao te se oporavlja dobro. Kabil je naknadno prišao svom rivalu, provjerio kako se osjeća te se dvojac zagrlio.

Jedan od komentatora je stao i u obranu suca otkrivši kako se zbog loše podloge poskliznuo u ključnom trenutku te nije uspio na vrijeme prekinuti meč.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
HELL'S KITCHEN usa
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo