PAD MOĆNOG CITYJA / Ludilo na predstavljanju Nikice Jelavića

Image
Foto: Pixsell

U poluvremenu utakmice protiv Manchester Cityja navijačima Evertona je predstavljen Nikica Jelavić. Tom činu je prethodilo vezanje jednog navijača za stativu, a nakon toga su 'Toffiesi' sredili moćni City i izazvali ludnicu na Goodison Parku.

1.2.2012.
9:19
Pixsell
VOYO logo

Samo nekoliko sati prije isteka zimskog prijelaznog roka Nikica Jelavić potpisao je ugovor za engleskog prvoligaša Everton.

26-godišnji napadač hrvatske reprezentacije potpisao je ugovor na četiri i pol godine nakon što je obavio liječnički pregled, a njegovom bivšem klubu Rangersu pripast će oko devet milijuna eura odštete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jelavić je navijačima predstavljen u poluvremenu utakmice protiv Manchester Cityja i pobrao je veliki pljesak tribina Goodison Parka.

Tom činu je prethodilo vezanje jednog navijača lisicama za vratnicu u 41. minuti susreta, da bi potpuno ludilo na stadionu nastalo nakon što je Gibson u 60. minuti svojim golom potopio lidera prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski napadač je treće pojačanje Evertona ove zime nakon što su na Goodison Park stigli i Landon Donovan iz Los Angeles Galaxyja te spomenuti Darron Gibson iz Manchester Uniteda.

Jelavić je karijeru započeo u splitskom Hajduku iz kojega je prešao u belgijski Waregem, pa u Rapid iz Beča iz kojega je u ljeto 2010. godine otišao u Rangers.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U dresu škotskog velikana je postigao 36 pogodaka u 55 nastupa, te je sa 14 pogodaka u prvenstvu ove sezone trenutačno vodeći strijelac škotske lige. Za hrvatsku reprezentaciju je do sada upisao 17 nastupa i zabio dva pogotka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo