LEGENDARNI ENGLEZ ODAO JE POČAST VATRENIMA: / Hrvatska je najbolja momčad na Euru, a Modrić je genijalan!

Image

Wayne Rooney engleski je rekorder po broju golova za reprezentaciju, s 31 godinom već je legenda "gordog albiona", a na ovom Euru, osim u igrama Engleske, oduševljen je i Hrvatima.

24.6.2016.
18:58
VOYO logo

"Najviše uživam kada gledam Hrvatsku. Po meni igra najbolji nogomet na turniru", kazao je Rooney kojeg je posebno oduševio najbolji hrvatski nogometaš, njegov nesuđeni suigrači iz Manchester Uniteda.

'Modrić je genijalan'

"Luka Modrić je stvarno genijalan igrač koji Hrvatsku čini vrhunskom. Stvarno me impresionirao", dodao je Rooney koji na ovom Euru, nakon dugo vremena, nije u statusu glavnog igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zadovoljan sam ulogom koju imam, čuvam leđa napadačima. Bude li potrebno otići ću naprijed i pokušati zabiti", pojasnio je Rooney koji je uvjeren uspjeh Engleza.

Mogao je biti još više, da je njegova momčad u posljednjem kolu skupine pobijedila Slovake i osigurala prvo mjesto kojim bi u nastavku natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ne brine nas ždrijeb'

Englezi u osmini finala idu na Island, a nakon toga, ako prođu, na Francuze, ali to ne brine engleskog kapetana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Možemo jako puno na Euru. U momčadi imamo nekoliko rođenih pobjednika. Nekad smo bili zabrinuti kad bi nam ždrijeb donio Njemačku, Španjolsku ili Francusku, no danas su se stvari promijenile", rekao je Rooney.

Prije 12 godina, bio je jedan od igrača koji su na Euru 2004. s 4:2 srušili Hrvatsku koju je tad vodio Otto Barić. Blistao je tada Rooney, a 12 godina kasnije nedostaje mu djelić te brzine i siline koju je imao kao 19-godišnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo