zanimljivo u nba / Zubac se ozlijedio u porazu od Minnesote: Lebron u novom porazu Clevelanda prestigao velikog Shaqa

Ivica Zubac neće po dobrom pamtiti dvoboj protiv Minnesote. Lakersi su gostovali u Minneapolisu, a Zubac se ozlijedio već nakon dvije minute

31.3.2017.
9:42
VOYO logo

Ivica Zubac kratko je bio na parketu protiv Minnesote, vrlo brzo morao je napustiti igru zbog ozljede gležnja. Lakersi su poraženi, jednako kao i Cavsi koji su napravi još jedan korak unazad u borbi za prvo mjesto na Istoku unatoč dobroj večeri LeBrona Jamesa koji je preskočio Shaqueillea O'Neala na sedmom mjestu ljesvice strijelaca svih vremena, piše Sportnet

Ivica Zubac neće po dobrom pamtiti dvoboj protiv Minnesote. Lakersi su gostovali u Minneapolisu, a Zubac je na parketu proveo samo dvije minute prije nego je napustio igru i više se nije vraćao zbog ozljede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Zubac je u samom početku dvoboja uganuo gležanj te je šepajući napustio parket nakon čega se odmah zaputio u svlačionicu. Ubrzo je obavljeno snimanje koje je pokazalo da nema frakture te će po povratku u Los Angeles biti podvrgnut novim pretragama nakon čega će biti poznato kolika ga pauza očekuje.

"Nisam siguran što se dogodilo, jesam li možda stao na nečiju nogu. Samo sam osjetio kako se gležanj zarotirao", govorio je mladi hrvatski centar nakon utakmice. Tijekom te dvije minute upisao je dva poena (1/2) i osobnu pogrešku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lakersi su bez njega glatko poraženi 119:104 u utakmici u kojoj je briljirao Ricky Rubio koji je odigrao jednu od svojih najboljih utakmica u NBA karijeri.

Odlični Španjolac za 38 minuta ubacio je 33 poena (12/20 iz igre, 3/5 za tricu) i tome dodao deset asistencija i pet skokova. Pratili su ga Karl-Anthony Towns s 32 poena i devet skokova, Andrew Wiggins s 27 poena i Gorgui Dieng s 11 poena, 15 skokova i šest asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod Lakersa Jordan Clarkson ubacio je 18 poena uz sedam asistencija, Tarik Black 15 poena uz devet skokova te Julius Randle 12 poena uz 13 skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi poraz Clevelanda

Chicago Bullsi pridružili su se onima koji zadaju udarce Cleveland Cavaliersima u borbi za doigravanje. Cavsi su potpuno pali u formi u završnici sezone, gube bitku za prvo mjesto na Istoku i moraju pod hitno podići kvalitetu igre jer su do početka doigravanja ostala još samo dva tjedna.

Novi poraz uslijedio je u Illinoisu gdje su Bullsi slavili 99:93 uz jednu od najboljih utakmica Nikole Mirotića u NBA karijeri. Mirotić je ubacio šest trica i uz Jimmyja Butlera bio prvo ime susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cavaliersi se muče, Kevin Love nije u dobroj formi, LeBron James pokušava na svojim leđima nositi momčad, ali treba mu veća podrška. Ovdje je nešto bolje odigrao Kyrie Irving, ali nedovoljno za pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bullsi su slavili uz Mirotićevih 28 poena i deset skokova te Butlerovih 25 poena dok je James bio prvo ime gostiju s 26 poena i deset skokova. Irving je upisao 20 poena, piše Sportnet.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo