Najbolji igrač lige / Znao je već tada: Pogledajte snimku iz 2018. gdje trener Denvera na srpskom priča o Nikoli Jokiću

Image
Foto: AP Images

Michael Malone trener je Denvera od sezone 2015/16. Upravo je on imao prvu trenersku sezonu s Denverom dok je Jokić igrao prvu sezonu u NBA-u

18.3.2022.
17:41
AP Images
VOYO logo

Nikola Jokić nastavlja dominirati NBA parketima. Srpski je košarkaš prošle sezone uzeo nagradu najkorisnijeg igrača lige, što je najveće priznanje koje jedan košarkaš može dobiti u NBA-u.

Međutim, ove je sezone Jokić ubacio u još jednu brzinu više i igra najbolju košarku u karijeri. Na prosjeku je od 26 koševa, 13.8 skokova i 8.1 asistencijom. Osim toga, Jokić igra nevjerojatno efikasnu košarku, a napredne statistike mu pariraju najboljim sezonama od najboljih igrača svih vremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo je Jokić uz Joela Embiida favorit za osvajanje i ovogodišnje MVP nagrade. Njegovi su Nuggetsi na šestom mjestu Zapadne konferewncije s 42 pobjede i 28 poraza. Ipak, momčadi su veoma zgusnute u obje konferencije i Jokićeva momčad parira momčadima drugim MVP kandidatima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Malone znao je kakvog igrača ima još 2018...

Michael Malone trener je Denvera od sezone 2015/16. Upravo je on imao prvu trenersku sezonu s Denverom dok je Jokić igrao prvu sezonu u NBA-u. Samim time, pomalo je simbolično što su obojica izrasli među najbolje u ligi.

Malone je davne 2018, dok Jokić još uvijek nije imao ni jedan All-Star nastup na srpskom jeziku rekao novinarima: "Nikola je naš najbolji igrač, dobro?"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uistinu, Jokić je od tada najbolji igrač Denvera. Uz to, izrastao je u možda najboljeg igrača lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo