USPJEŠNI NASTUPI / Žižić najefikasniji Hrvat u Euroligi, a slavili su i Hezonja i Branković

Image
Foto: Profimedia

Na ljestvici vode Real Madrid i Barcelona sa skorom 3-0

18.10.2023.
8:32
Profimedia
VOYO logo

Aktualni europski košarkaški prvak Real Madrid upisao je i treću pobjedu na otvaranju sezone Eurolige nakon što je na svom parketu porazio Žalgiris sa 93-79.

Image
JASNA PORUKA /

Kapusta nakon rušenja Partizana Srbima otkrio što smatra problemom hrvatske košarke

Image
JASNA PORUKA /

Kapusta nakon rušenja Partizana Srbima otkrio što smatra problemom hrvatske košarke

Kraljevski klub su do pobjede predvodili Gabriel Deck sa 19, te Facundo Campazzo i Vincent Poirier sa po 18 koševa, dok je hrvatski reprezentativac Mario Hezonja za osam minuta ubacio pet koševa uz skok i asistenciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod Žalgirisa, kojem je ovo bio prvi potaz nakon dvije pobjede u nizu, najefikasniji su bili Rolands Smits sa 12, te Brady Manek i Naz Mitrou-Long sa po 11 koševa.

Treću pobjedu ostvarila je i Barcelona koja je na gostovanju porazila Partizan sa 92-83. Nicolas Laprovittola sa 20 koševa i šest asistencija, te Willy Hernangomez sa 15 koševa bili su najefikasniji u pobjedničkim redovima, dok je kod Partizana najefikasniji bio James Nunnally sa 14 koševa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Voyo donosi borilačke spektakle svakog mjeseca. 4.studeni - FNC 13 - Beograd. Prosinac - FNC 14 - Sarajevo. Svaki mjesec BKFC event na Voyo

Image

Anadolu Efes je upisao prvu pobjedu porazivši Asvel sa 89-84. Shane Larkin je sa 18 koševa, šest skokova i šest asistencija bio najefikasniji kod domaćina. Naš Ante Žižić je za 25 minuta provedenih na parketu zabio 11 koševa uz tri skoka i dvije asistencije. Na francuskoj strani Nando de Colo je zabio 25 koševa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bayern je kao gost porazio Baskoniju sa 76-68 upisavši drugu pobjedu. Njemački sastav su predvodili Carsen Edwards sa 14 i Sylvian Francisco sa 12 koševa, dok je hrvatski košarkaš Danko Branković za 13 minuta ubacio osam koševa uz četiri skoka. Kod domaćina najefikasniji je bio Vanja Marinković sa 13 koševa.

Na ljestvici vode Real Madrid i Barcelona sa skorom 3-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FNC 4. studenoga stiže u Beograd, a revanš Croate i Vase pratite ekskluzivno na platformi Voyo

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo