Zbog ovoga se sprdamo s Dinamom! A što tek reći na njih?

Crna poražavajuća serija košarkaša Cibone u europskim natjecanjima se nastavlja. U srijedu su izgubili treći put ove sezone u Eurokupu te upisali čak 19. uzastopni poraz u Europi.

20.11.2012.
20:36
VOYO logo

Nakon što je ruski Spartak slavio u Zagrebu, a potom i Ulm na domaćem paarketu, ovom se prilikom protiv Cibone osladio Cholet u 3. kolu, koji je slavio 95:90. Inače, i Cholet i Cibona su prije ovog ogleda bili bez pobjede, ali sada je Cibona ostala sama na dnu.

Inače, za Cibonu je ovo 19. uzastopni poraz u euronatjecanjima zaredom. U prethodne dvije sezone Vukovi su ostvarili omjer 0-10 u Euroligi, pa 0-6 u Eurokupu. Ove sezone imaju, dakle, 0-3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od starta utakmice, gdje niti jedni niti drugi nisu znali kvalitetno odigrati obranu u gotovo niti jednom trenutku, Cholet je bio u prednosti. Na poluvremenu su Francuzi otišli i iznad deset poena prednosti, a taj je zaostatak Cibona smanjila tijekom treće četvrtine. No, u niti jednom trenutku Cibona nije povela. Sramežljivo je prijetila, ali pobjedu Choleta nije ugrozila.

Po 24 poena su kod Cibone ubacili veterani Andrija Žižić i Davor Kus, s tim da je prvi imao i sedam skokova, a potonji šest asistencija. Kod Choleta je najbolji bio Marcus Goree sa 20 poena i sedam skokova, dok je Travon Bryant dodao 19 uz isto toliko skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Druga utakmica ovog kola skupine G se igra u srijedu. U Sankt Peterburgu će se ogledati Spartak i Ulm.

Cibona - Cholet 90:95 Spartak Sankt Peterburg - Ulm

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Redoslijed: 1. Spartak Sankt Peterburg 2-0 (-1), 2. Ulm 2-0 (-1), 3. Cholet 1-2, 4. Cibona 0-3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo