ZABORAVLJENI NBA TALENT VRAĆA SE OZBILJNOJ KOŠARCI: / Potpisao ugovor s europskim velikanom nakon dominacije u Kini

Image
Foto: Profimedia

Freddetteu, koji je već navršio 30 godina, ovo će biti prvi europski klub u karijeri, a tu može dokazati da je igrač koji može igrati za ozbiljan klub na visokoj razini

15.7.2019.
12:18
Profimedia
VOYO logo

Tražena roba na NBA draftu 2011. godine bio je razigravač Jimmer Fredette. Nezaustavljivog šutera na koledžu birali su Milwaukee Bucksi, a kad su ga razmjenili u Sacramento Kingse euforija je zavladala u glavnom gradu Kalifornije.

Fredette je stvarno bio mašina za koševe u sveučilišnoj košarci, trpao je sa svih pozicija, imao je snažno tijelo i svi su mislili da će on biti presudan faktor koji će preokrenuti mladu momčad Kingsa i vinuti ih u visine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije se to dogodili. Čekali su ga Kingsi dvije i pol godine, no nisu ga dočekali pa su uslijedile razmjene, sve dok nije završio u Kini, gdje se opet vratio u status božanstva kakav je imao na koledžu.

Prvi europski izazov

Jimmer je za Shanghai Sharkse trpao 37 poena u prosjeku, a stigao je tako na radar grčkog velikana Panathinaikosa koji ga je odlučio dovesti u svoje redove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Freddetteu, koji je već navršio 30 godina, ovo će biti prvi europski klub u karijeri, a tu može dokazati da je igrač koji može igrati za ozbiljan klub na visokoj razini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo