GOSPODSKI POTEZ / VIDEO Evo kako je reagirala beogradska publika nakon trijumfa Zadra nad Zvezdom u Pioniru

Image
Foto: Screenshot FB ABA liga

Zadar su do pobjede predvodili Antonio Jordano sa 23 koša i pet asistencija, Dario Drežnjak koji je ubacio 22 koša i tome dodao šest skokova i pet asistencija te Marko Ramljak sa 20 ubačaja, sedam skokova i šest asistencija

8.11.2022.
7:00
Screenshot FB ABA liga
VOYO logo

Zadar je u ponedjeljak navečer kreirao golemu senzaciju u ABA Ligi pobijedivši Crvenu zvezdu u Beogradu sa 96:98. Prošlo je čak 12 godina otkad im je to pošlo za rukom, a njihova pobjeda dobiva dodatno na težini ako znamo da je to učinjeno bez najboljeg strijelca cijele lige Luke Božića koji u prosjeku postiže gotovo 30 koševa po utakmici.

Osobito impresivno je bilo prvo poluvrijeme u kojem su Zadrani sjajnom igrom stvorili prednost od čak 11 koševa prednosti koju zvezdaši usprkos golemom trudu nisu uspjeli dostići u nastavku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
POSVE NEOČEKIVANO /

Srpski mediji u šoku nakon trijumfa Zadra u Beogradu: 'Zvezda se obrukala! Megasenzacija'

Image
POSVE NEOČEKIVANO /

Srpski mediji u šoku nakon trijumfa Zadra u Beogradu: 'Zvezda se obrukala! Megasenzacija'

Srpski su mediji ovaj rezultat opisali kao prvoklasnu senzaciju, a nakon utakmice Zadrane je publika u dvorani Pionir nagradila zasluženim pljeskom. Iako je u prošlosti u ABA Ligi na utakmicama između srpskih i hrvatskih klubova znalo biti nemilih scena, ovog puta je veći dio prisutnih pokazao da cijeni dobru košarku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zadar su do pobjede predvodili Antonio Jordano sa 23 koša i pet asistencija, Dario Drežnjak koji je ubacio 22 koša i tome dodao šest skokova i pet asistencija te Marko Ramljak sa 20 ubačaja, sedam skokova i šest asistencija.

Najbolji kod domaće momčadi bio Benjamin Bentil sa 19 koševa i devet skokova, dok je Luca Vildoza dodao 16 koševa i 11 asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zadar je treći na ljestvici s deset bodova i omjerom pobjeda i poraza 4-2, dok je Crvena Zvezda šesta sa četiri pobjede i jednim porazom. Sljedeću utakmicu u ABA ligi Zadrani igraju kod kuće protiv Budućnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo