POSVE NEOČEKIVANO / Srpski mediji u šoku nakon trijumfa Zadra u Beogradu: 'Zvezda se obrukala! Megasenzacija'

Image
Foto: ABA liga

'Šok poraz Zvezde u ABA Ligi! Crveno – beli izgubili od Hrvata, Zadar se pitao za sve', tvrdi Blic, a ništa blaže nisu ni drugi mediji

7.11.2022.
22:21
ABA liga
VOYO logo

Zadar je kreirao u ponedjeljak navečer najveću senzaciju dosadašnjeg dijela ABA Lige nanijevši Crvenoj zvezdi prvi poraz u natjecanju sa 96:98. Zadrani su jednog od favorita pobijedili u sred Beograda i to bez svog najboljeg strijelca Luke Božića.

Naš je predstavnik torpedirao Zvezdu sjajnom tricaškom partijom, a presudnih je bilo čak 11 poena prednosti iz prvog dijela. Zvezdaši su u drugom dijelu pokušali sve da stignu do preokreta, zamalo im je i uspjelo, ali naposljetku Zadar na Jadran nosi bodove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
LETE VISOKO /

Nije im pomogao ni MVP: Zadar u Beogradu senzacionalno srušio Crvenu zvezdu

Image
LETE VISOKO /

Nije im pomogao ni MVP: Zadar u Beogradu senzacionalno srušio Crvenu zvezdu

'Zadar se pitao za sve'

Srpski mediji su nakon utakmice šokirani ishodom. Tako Informer donosi naslov pun uskličnika. 'Šok! Megasenzacija usred Pionira! Težak kiks i prvi poraz Crveno – belih!', pišu.

'Šok poraz Zvezde u ABA Ligi! Crveno – beli izgubili od Hrvata, Zadar se pitao za sve', tvrdi Blic, a ništa blaže nisu ni drugi mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Čović se hvatao za glavu: Zvezda se obrukala, ovo nije doživela 12 godina!', pišu Novosti. Kurir donosi dosta senzacionalan naslov 'Senzacija u Pioniru, Zadar srušio Zvezdu: Šokantan poraz crveno – belih, gosti trojkama razbili favorizovanog domaćina'.

Zadar visoko na tabeli

Najblaži je portal B92 koji piše dosta neutralno 'Zvezda sprečila debakl, ali ne i poraz u Beogradu'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zadar je treći na ljestvici s deset bodova i omjerom pobjeda i poraza 4-2, dok je Crvena Zvezda šesta sa četiri pobjede i jednim porazom. Sljedeću utakmicu u ABA ligi Zadrani igraju kod kuće protiv Budućnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo