NBA zvijezda u nevjerici: / 'Ne vjerujem da se ovo događa'

Najbolji francuski košarkaš Tony Parker mogao bi propustiti Olimpijske igre zbog ozljede oka koju je zadobio u jednom noćnom klubu prilikom tučnjave u kojoj on osobno nije sudjelovao.

24.6.2012.
18:44
VOYO logo

Parker (31) je izašao u u klub WIP u društvu poznatom repera Chrisa Browna, a incident se dogodio na izlasku kada su spomenutog Browna zaustavili tjelohranitelji drugog reprera, Drakea, sadašnjeg dečka Rihanne (bivše Brownove djevojke). Parker tvrdi da je bio u opasnosti da izgubi oko.

"Kada sam se vratio u Francusku dodatne pretrage pokazale su da imam komadić stakla zabijen u desnom oku. Imao sam operaciju već idućeg jutra. Liječnici su rekli da sam zaista bio u situaciji da izgubim oko", ispričao je Parker za francuski L'Equipe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"San Antonio Spursi su jako zabrinuti za moje zdravlje i žele da se vratim u Ameriku kako bi bio pod budnim okom očnog specijaliste. Putovat ću u Teksas 5. srpnja, jer prije ne smijem. Nakon pregleda doktor će mi reći da li smijem zaigrati na Igrama u Londonu ili ne. Sada više ne ovisi o meni", rekao je playmaker Francuza te nastavio.

"Ne mogu vjerovati da mi se ovo događa. Svega dva mjeseca prije Olimpijskih igara! Trenutno ne mogu trenirati ni putovati. Tužio sam noćni klub i sada je sve u rukama mog odvjetnika", zaključio je Parker.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, igrač Spursa tužio je noćni klub i traži odštetu od 20 milijuna dolara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo