ŠTO SE DOGODILO KOBNOG DANA KADA JE KOBE POGINUO? / Ovaj video možda je dao odgovor na pitanje koje muči cijeli svijet

Image
Foto: Profimedia

Karijeru je završio u travnju 2016. godine, a odigrao je 1.346 utakmice i oborio niz rekorda

8.2.2020.
9:44
Profimedia
VOYO logo

Prošlo je dva tjedna otkako je svijet napustio jedan od NBA velikana KobeBryant. U nedjelju 26. siječnja poginuo je u padu helikoptera u blizini Los Angelesa, zajedno sa svojom trogodišnja kćeri Giannom te sedam putnika i posade helikoptera. Helikopter se srušio oko 10 sati ujutro iznad brdovitoga terena u Calabasasu u Kaliforniji, oko 65 km sjeverozapadno od Los Angelesa.

Image
CIJELI SVIJET ĆE PONOVNO PLAKATI: /

Komemoracija za Kobea održat će se na mjestu koje mu je značilo više od ičega

Image
CIJELI SVIJET ĆE PONOVNO PLAKATI: /

Komemoracija za Kobea održat će se na mjestu koje mu je značilo više od ičega

NBA liga i svijet sporta u ostali su u šoku nakon objave o kobnoj nesreći jednog od najboljih američkih košarkaša svih vremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prve reakcije

„Kobe je bio besmrtan, Ponekad svemir uzrokuje ove stvari," kazala je zvijezda NBA lige i Los Angeles Lakersa LeBron James.

"Zaprepašten sam. Riječi ne mogu niti približno opisati kako se osjećam. Ovo je nevjerojatno tužan i tragičan dan," poručila je legenda Chicago Bullsa Scottie Pippen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne, Bože, ne!", objavio je na Twitteru Dwyane Wade, dok je Luka Dončić iz Dallas Mavericksa objavio tvit: "Ne molim! To ne može biti istina."

"No, no, nooooooo," napisao je hrvatski košarkaš Mario Hezonja, dok je Ivica Zubac dodao: "To ne može biti istina."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bile su to neke od prvih reakcija na tragičnu vijest. I dok se još čeka službena rekonstrukcija nesreće, specijalizirani YouTube kanal "The Flight Channel" odlučio napraviti svoju. Temelji se na očitovanjima policije i izjavama svjedoka. Evo što se prema njima dogodilo:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od najboljih

Bryant je smatram jedinim od najboljih NBA košarkaša svih vremena. Cijelu svoju 20-godišnju karijeru je proveo u Los Angeles Lakersima osvojivši pet naslova NBA prvaka (2000, 2001, 2002, 2009, 2010), dva je puta bio MVP finala (2009, 2010), jednom MVP sezone (2008), čak je 17 puta biran za nastup na “All-Star” utakmici, a 11 puta je bio članom najbolje petorke sezone.

S američkom reprezentacijom osvojio je zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Pekingu 2008. godine, te četiri godine kasnije u Londonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Karijeru je završio u travnju 2016. godine, a odigrao je 1.346 utakmice i oborio niz rekorda. Sa 33.643 postignuta koša nalazi se na četvrtom mjestu ljestvice svih vremena, a ispred njega su samo Kareem Abdul-Jabbar (38.387), Karl Malone (36.928) i Lebron James (33.655). Upisao je i 7.047 skokova i 6.306 asistencija.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo