SPREMA SE NEVIĐENI POTRES U NBA LIGI: / Warriorsi kreću u nemoguću misiju, LeBron James ide u redove prvaka?

Image
Foto: AFP
1.2.2018.
13:43
AFP
VOYO logo

Najbolji košarkaš današnjice LeBron James mogao bi nastaviti karijeru u najboljem košarkaškom kolektivu na svijetu. Naime, ESPN-ovi novinar Chris Haynes objavio je senzacionalu vijest prema kojoj će Golden State Warriorsi pokušati dovesti zvijezdu Cleveland Cavaliersa ukoliko oslobode sredstva u budžetu, odnosno stvore uvjeti da se ispoštuje pravilo salary capa.

Haynes navodi i kako za sada nema naznaka da Warriorsi razmišljaju o njegovom dolasku u ovom trenutku, ali dodaje kako bi ih Jamses saslušao ukoliko se ostvare uvjeti za to, odnosno otvori prostor pod salary capom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odluka na njemu

Također, očekuje se da se igrač u pauzi između dvije sezone odrekne 35,6 milijuna dolara kako bi postao slobodan igrač po trećim put u karijeri. Poželi li, u tom će periodu moći obaviti trade ili potpisati novi ugovor s Clevelandom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Warriorsi bi u tom razdoblju pak mogli iskoristiti njegov narušen odnos s vlasnikom Cavsa Danom Gilbertom i dovesti ga. Računaju i na to da bi ga u klub privukla konkurentna momčad i mogućnost osvajanja novih naslova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na koji način bi ga doveli? Prema ESPN-ovom Kevinu Peltonu ,Klay Thompson i Andre Igoudala mogli bi bitii dio tradea što bi moglo privući Cavalierse da pristanu na posao. Isto tako Kevin Durant bi morao pristati na smanjenje plaće, dok bi klub morao klupu napuniti s igračima na minimalcu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo