REAKCIJE / Španjolski mediji poklonili se veličanstvenom Mariju Hezonji

Image
Foto: Profimedia

Španjolski mediji hvale izvanrednu Hezonjinu predstavu u Kneževini

3.2.2023.
23:50
Profimedia
VOYO logo

Fantastični hrvatski košarkaš Mario Hezonja imao je u petak navečer 30 poena, šest skokova i šest asistencija u pobjedi njegovog Real Madrida protiv Monaca u 23. kolu Eurolige, na teškom gostovanju u Kneževini. Dubrovčanin je postavio nekoliko osobnih rekorda gledajući euroligaške nastupe, a njegovom igrom oduševljeni su španjolski mediji.

Image
ONE MAN SHOW /

Žestoki udar Marija Hezonje: Kneževina ovo nikad nije vidjela

Image
ONE MAN SHOW /

Žestoki udar Marija Hezonje: Kneževina ovo nikad nije vidjela

'Real zahvaljujući Hezonji preživio Monaco'

Najčitaniji španjolski dnevni sportski list Marca navodi kako je "Super Mario" inspirirao Real u Monacu - "Mario je odigrao utakmicu kao na video igrici. Hrvat je odigrao najbolju utakmicu za Real ikad sasvim sigurno. Zahvaljujući njemu su živi napustili jedno od najtežih gostovanja na kontinentu", navodi Marca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Mario Hezonja oduševio u Monacu.

Mario Hezonja podsjetio na Luku Dončića u dresu Reala 2017.

AS piše:

"Hrvatski košarkaš oborio je svoj rekord u poenima za Real (23) i svoj osobni rekord u Euroligi (27 s Unicsom iz Kazana u Villeurbanneu u studenom 2021.), te svoju najbolju valorizaciju. Završio je s valorizacijom 34 za 34:34 minute, nakon što je šutirao 5 od 7 za dva, 6 od 10 za tri, 2 slobodna udarca, ključno da ubije utakmicu 4 sekunde prije kraja. Još od Luke Dončića u Pireju 8. prosinca 2017. niti jedan igrač Real Madrida nije došao do trideset poena u Euroligi."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hezonjina pobjednička ruka

Sport je istaknuo naslov:

"Real Madrid pobijedio zahvaljujući Hezonjinoj pobjedničkoj ruci." U tekstu stoji kako je 27-godišnji košarkaš "nosio Real Madrid na leđima" i tako pokorio Monaco.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Katalonski Mundo Deportivo također Hezonji daje nadimak "Super Mario" te nastavlja: "Hezonja je bio inspiriran smrtonosnim instinktom Kobea Bryanta te je doveo Real Madrid do pobjede protiv Monaca. Fantastična izvedba".

Katalonski dnevnik zaključuje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hrvat je došao do 30 poena i bio nezaustavljiv za suparnike. Eksplodirao je u drugoj četvrtini s 20 poena i 1:55 minuta do kraja pogodio ključni koš za 90:85. Fizički aspekt i intenzitet obilježili su prve dvije četvrtine s Hezonjom kao sjajnim protagonistom".

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo