večer na nba parketima / Skromna utakmica LeBrona u novom porazu Lakersa: Bez pobjede i hrvatski trojac na NBA parketima

Image
Foto: AP Images

Brooklyn Netsi su kod kuće sa 122-97 pobijedili Philadelphia 76erse koji su 28 puta gubili loptu i ostali bez pobjede u gostima od početka sezone

5.11.2018.
9:32
AP Images
VOYO logo

Hrvatski košarkaši u NBA Dario Šarić, Mario Hezonja i Ivica Zubac su sinoć sa svojim momčadima doživjeli poraze.

Od Šarićevih Philadelphia 76ersa bolji su bili Brooklyn Nets, Hezonjine New York Knickse su svladali Washington Wizardsi, a LA Lakerse Ivice ZubcaToronto Raptorsi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brooklyn Netsi su kod kuće sa 122-97 pobijedili Philadelphia 76erse koji su 28 puta gubili loptu i ostali bez pobjede u gostima od početka sezone.

D'Angelo Russell je ubacio 21 koš, a Caris LeVert 20 za Brooklyn Netse koji su u trećoj četvrtini zabili 41 koš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ben Simmons je predvodio Philadelphiju sa 20 koševa i 12 skokova u svom sedmom double-doubleu ove sezone. Joel Embiid je stigao do svog desetog double-doublea sa 16 koševa i 15 skokova. Dario Šarić je odigrao 24 minute i zabio je 14 koševa uz šut iz igre 3/6, trice 0/2 i tome je dodao tri skoka. 

Washington Wizards su kod kuće svladali New York Knickse sa 108-95, a do pobjede ih je vodio John Wall sa 26 koševa, dok je Bradley Beal dodao 22.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji u redovima New Yorka bio je Enes Kanter sa 18 koševa i 12 skokova. Mario Hezonja je odigrao 25 minuta i u tom je vremenu upisao deset koševa (šut iz igre 4/9, trice 2/5), osam skokova, tri asistencije i tri ukradene lopte. 

Poraz su upisali i Los Angeles Lakersi, od njih su bolji sa 121-107 bolji bili gostujući Toronto Raptorsi, vodeća momčad Istoka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toronto je do devete pobjede od početka sezone došao na krilima Sergea Ibake koji je sa 34 koša i deset skokova bio najbolji strijelac utakmice. Kyle Lowry (21 koševa i 15 asistencija) i Pascal Siakam (16 koševa, 13 skokova) su svaki upisali "double-double".

Kod Lakersa LeBron James je utakmicu završio sa 18 koševa, dok je najučinkovitiji bio Kyle Kuzma sa 24 koša. Ivica Zubac je odigrao 11 minuta u zabio je pet koševa (šut iz igre 1/3) uz šest skokova i jednu asistenciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Phoenix Suns su konačno prekinuli niz od sedam poraza, sinoć su sa 102-100 slavili protiv Memphis Grizzliesa. Najzaslužniji za pobjedu bio je Devin Booker sa 25 ubačaja, uključujući i pogodak 1,7 sekunde prije kraja. Dragan Bender nije ulazio u igru za Phoenix. 

Shelvin Mack je zabio 21 koš za Grizzliese kojima je prekinut niz od tri pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo