ŠTO SE TO DOGAĐA POD TORNJEM? / Procurio opaki plan hrvatskog velikana za iduću sezonu, uskoro bi mogli gledati neku sasvim drugačiju Cibonu

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Prije nekoliko dana došlo je do promjene u Skupštini kluba, ali je zanimljivije što se događa sa sportske strane

17.7.2021.
8:58
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

U Ciboni izvršena je potpuna depolitizacija Kluba. Legenda kluba Mirko Novosel je imenovan počasnim predsjednikom, dok su ostavke na mjesto članova Skupštine podnijeli Slavko Kojić i Zdenko Antunović. Umjesto njih, novim članovima Skupštine imenovani su Krešimir Gunjača i Daniel Peršić. Sve je to klub objavio prije samo par dana.

Image
SELI U CRNU GORU /

Cibona ostaje bez jednog od najvećih talenata u regiji? 'Sve ćemo napraviti da ga dovedemo do nivoa NBA igrača'

Image
SELI U CRNU GORU /

Cibona ostaje bez jednog od najvećih talenata u regiji? 'Sve ćemo napraviti da ga dovedemo do nivoa NBA igrača'

"U četvrtak, 15. srpnja 2021. godine, u prostorijama Košarkaškog centra Dražen Petrović održana je sjednica Skupštine KK Cibona. Nastavno na podnesene ostavke od strane dva člana Skupštine, gospodina Slavka Kojića i gospodina Zdenka Antunovića, Skupština KK Cibona je donijela odluku o imenovanju dva nova člana Skupštine, gospodina Krešimira Gunjače i gospodina Daniela Peršića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Photo: Luka Stanzl/PIXSELL
Image
Foto: Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Također, ostavku na mjesto člana Skupštine podnio je gospodin Marin Rozić. Košarkaški klub Cibona ovim putem zahvaljuje dosadašnjim članovima Skupštine koji su podnijeli ostavke na svemu što su napravili za Košarkaški klub Cibonu, a novim članovima Skupštine želi uspješan rad i puno sportskih uspjeha.

Izmjene i dopune Statuta KK Cibona

S ponosom ističemo da je sukladno čl. 36 Statuta Košarkaškog kluba Cibona, Skupština KK Cibona imenovala Počasnim predsjednikom Košarkaškog kluba Cibona gospodina Mirka Novosela, legendu našeg Kluba. Čestitamo gospodinu Mirku Novoselu na imenovanju Počasnim predsjednikom KK Cibona i želimo mu da i dalje doprinosi ugledu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kluba te da svojim iskustvom i savjetima pomaže radu našeg sportskog kolektiva. Na Skupštini KK Cibona usvojene su izmjene i dopune Statuta KK Cibona s kojima je omogućeno sudjelovanje navijača/članova Kluba u Tijelima Košarkaškog kluba Cibona, čime je navijačima/članovima pružena mogućnost participiranja u odlučivanju u najvišem Tijelu Košarkaškog kluba Cibona, Skupštini Kluba.

Image
Foto: PIXSELL
Image
Foto: PIXSELL

Gnjidić u akciji za Cibonu

KK Cibona ulaže maksimalne napore u pripremi nove sezone o čemu ćemo detaljnije izvještavati javnost u nadolazećem periodu", stajalo je u njihovu priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prkačin ide, Gnjidić ostaje?

Međutim, od ove 'političke', priče puno je zanimljivija ona sportska. A tu se posebno ističu dva imena, dva megatalenta, Roko Prkačin i Lovro Gnjidić.

U klubu se tako čeka 19.7. kada će se konačno znati izlazi li ili ne izlazi Prkačin na NBA draft. Jer, ako kojim slučajem bude izabran, to za klub znači financijsku injekciju, a ako se to ne dogodi novo vodstvo čekaju nove glavobolje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim toga, Cibona sve radi da zadrže Gnjidića i da ga ne prodaju. Želja im je gurnuti ga u vatru u novoj sezoni. Zbog toga se navodno klub planira riješiti Krešimira Radovčića, kako bi uparili Gnjidića s Argentincem Valdezom. Međutim, pitanje je što će se tu sve događati jer je Gnjidić navodno želi otići u crnogorski Mornar, čiji je predsjednik Đorđije Pavićević nedavno izjavio kako će iduće sezone momčad pojačati s velikim Ciboninim talentom.

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo