ŠTO SE TO DOGAĐA POD TORNJEM? / Procurio opaki plan hrvatskog velikana za iduću sezonu, uskoro bi mogli gledati neku sasvim drugačiju Cibonu

Prije nekoliko dana došlo je do promjene u Skupštini kluba, ali je zanimljivije što se događa sa sportske strane

17.7.2021.
8:58
Marko Lukunic/PIXSELL
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

U Ciboni izvršena je potpuna depolitizacija Kluba. Legenda kluba Mirko Novosel je imenovan počasnim predsjednikom, dok su ostavke na mjesto članova Skupštine podnijeli Slavko Kojić i Zdenko Antunović. Umjesto njih, novim članovima Skupštine imenovani su Krešimir Gunjača i Daniel Peršić. Sve je to klub objavio prije samo par dana.

"U četvrtak, 15. srpnja 2021. godine, u prostorijama Košarkaškog centra Dražen Petrović održana je sjednica Skupštine KK Cibona. Nastavno na podnesene ostavke od strane dva člana Skupštine, gospodina Slavka Kojića i gospodina Zdenka Antunovića, Skupština KK Cibona je donijela odluku o imenovanju dva nova člana Skupštine, gospodina Krešimira Gunjače i gospodina Daniela Peršića.

Također, ostavku na mjesto člana Skupštine podnio je gospodin Marin Rozić. Košarkaški klub Cibona ovim putem zahvaljuje dosadašnjim članovima Skupštine koji su podnijeli ostavke na svemu što su napravili za Košarkaški klub Cibonu, a novim članovima Skupštine želi uspješan rad i puno sportskih uspjeha.

Izmjene i dopune Statuta KK Cibona

S ponosom ističemo da je sukladno čl. 36 Statuta Košarkaškog kluba Cibona, Skupština KK Cibona imenovala Počasnim predsjednikom Košarkaškog kluba Cibona gospodina Mirka Novosela, legendu našeg Kluba. Čestitamo gospodinu Mirku Novoselu na imenovanju Počasnim predsjednikom KK Cibona i želimo mu da i dalje doprinosi ugledu.

Kluba te da svojim iskustvom i savjetima pomaže radu našeg sportskog kolektiva. Na Skupštini KK Cibona usvojene su izmjene i dopune Statuta KK Cibona s kojima je omogućeno sudjelovanje navijača/članova Kluba u Tijelima Košarkaškog kluba Cibona, čime je navijačima/članovima pružena mogućnost participiranja u odlučivanju u najvišem Tijelu Košarkaškog kluba Cibona, Skupštini Kluba.

KK Cibona ulaže maksimalne napore u pripremi nove sezone o čemu ćemo detaljnije izvještavati javnost u nadolazećem periodu", stajalo je u njihovu priopćenju.

Prkačin ide, Gnjidić ostaje?

Međutim, od ove 'političke', priče puno je zanimljivija ona sportska. A tu se posebno ističu dva imena, dva megatalenta, Roko Prkačin i Lovro Gnjidić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

U klubu se tako čeka 19.7. kada će se konačno znati izlazi li ili ne izlazi Prkačin na NBA draft. Jer, ako kojim slučajem bude izabran, to za klub znači financijsku injekciju, a ako se to ne dogodi novo vodstvo čekaju nove glavobolje.

Osim toga, Cibona sve radi da zadrže Gnjidića i da ga ne prodaju. Želja im je gurnuti ga u vatru u novoj sezoni. Zbog toga se navodno klub planira riješiti Krešimira Radovčića, kako bi uparili Gnjidića s Argentincem Valdezom. Međutim, pitanje je što će se tu sve događati jer je Gnjidić navodno želi otići u crnogorski Mornar, čiji je predsjednik Đorđije Pavićević nedavno izjavio kako će iduće sezone momčad pojačati s velikim Ciboninim talentom.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali