PITALI SMO JOVANOVIĆA / 'Ne znam što se treba dogoditi da on ne bude tu i sljedeću sezonu'

Image
Foto: PIXSELL

Trener Cibone o Lovri Gnjidiću prošlog tjedna za Net.hr

31.5.2021.
8:03
PIXSELL
VOYO logo

Hrvatskim sportskim medijskim prostorom jučer je prostrujala vijest kako jedan od najtalentiranijih hrvatskih košarkaša, 20-godišnji Lovro Gnjidić iz Cibone, odlazi u Mornar iz Bara, crnogorski košarkaški klub koji ima velike ambicije u sljedećoj sezoni.

'Dovest ćemo jednog od najvećih talenata u regiji, Lovru Gnjidića '

U razgovoru za klupsku stranicu Đoko Pavićević, predsjednik Mornara rekao je kako Jacob Pullen odlazi iz kluba ali i potvrdio ono o čemu se proteklih dana i tjedana naveliko šuškalo, pričalo u košarkaškim kuloarima:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dovest ćemo jednog od najvećih talenata u regiji, Lovru Gnjidića. Naš je zadatak da učinimo sve kako bi se njegov talent izbrusio i kako bi on u dogledno vrijeme došao na razinu koju mi svi prognoziraju, a to je NBA liga", kazao je Đoko Pavičević.

"Ovime su se vjerojatno samo potvrdile priče kako je Cibona već prodala Lovru Gnjidića, po jednim izvorima za 75.000 eura, po drugima za 120.000 eura, a i jedna i druga svota, ukoliko Gnjdić, kako mu to predviđa Pavićević, završi u NBA, bit će višestruko manja od 750.000 eura za koliko je Gnjidić mogao biti prodan prema NBA ligi da je odlazio iz Cibone", javljaju Sportske novosti spomenuti detalj i navodne cifre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vladimir Jovanović: 'Lovro Gnjidić je u svim mojim planovima za sljedeću sezonu'

Mi smo prošlog tjedna pak razgovarali s trenerom Cibone Vladimirom Jovanovićem a jedno od pitanja za 37-godišnjeg srpskog trenera na klupi Vukova bilo je:

Lovro Gnjidić, ostaje li u Ciboni ili ide u Mornar?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Do mene dolaze razne informacije za neke druge igrače, znate, na kraju krajeva dolazile su informacije da ću ja biti tu i da neću biti, pa evo ja sad razgovaram s vama. Lovro Gnjidić je igrač koji ima još dvije godine ugovor s Cibonom. On je u svim mojim planovima za sljedeću godinu i ne znam što treba da se dogodi da on ne bude tu i sljedeću sezonu", kazao nam je prije nekoliko dana Vlado Jovanović.

To možete vidjeti u priloženom video intervjuu od 13.46.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo