ovo se rijetko viđa / Pogodio s koša na koš: Jučerašnji košarkaški 'El Clasico' obilježen nevjerojatnim potezom

U 'El Clasicu' košarkaške Eurolige Real je u svojoj dvorani nanio težak poraz Barceloni, a s utakmice se izdvaja jedan rijetko viđen detalj

14.12.2018.
19:49
VOYO logo

Kad već ne može u nogometu, Real može biti bolji od Barcelone u košarci.

U 'El Clasicu' u 12. kolu košarkaške Eurolige Real je u svojoj dvorani nanio težak poraz Barceloni, bilo je 92:65. Kod Barcelone, hrvatski centar Ante Tomić imao je šest poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Velimir Perasović i njegova Baskonia stigli su do važnih bodova u gostima. U dramatičnoj završnici Baski su u Tel Avivu pobijedili Maccabi 81:79. U ostalim utakmicama CSKA je svladao Khimki, Fenerbahče - Milano, a Olympiacos je bio bolji od Anadolu Efesa.

U porazu Turaka, Zagrepčanin Kruno Simon imao je 8 koševa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Košarkaški 'El Classico' obilježio je jedan nevjerojatan i rijetko viđen detalj. Realov Argentinac Facundo Campazzo je sa zvukom sirene i istekom prvog poluvremena pogodio tricu od koša do koša. Zadnji napad u prvom dijelu imala je Barcelona, a onda je odbijenu loptu Campazzo bacio reda radi i donio erupciju oduševljenja.

Potez koji vrijedi vidjeti iz svih mogućih kuteva. Zanimljivo Campazzo je i prije dva tjedna s centra zabio protiv CSKA iz Moskve, ali lopta koja ide od koša do koša ipak se rijetko viđa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo