NOĆ ZA PAMĆENJE HRVATA U NBA LIGI: / Čak trojica su briljirala, među njima i Luka Šamanić; Ovakvo što ne događa se baš često

Image

Hrvati sjajni protekle noći u NBA ligi

25.3.2021.
8:11
VOYO logo

Četvorica hrvatskih košarkaša noćas po hrvatskom vremenu igrala su za svoje klubove u NBA ligi i trojica su imala zapažene partije. Ne sjećamo se kad su hrvatski košarkaši iste noći bili toliko raspoloženi, toliko zabijali.

Image
ŠARIĆEVI SUNSI NASTAVLJAJU LOV ZA BOGDANOVIĆEVIM JAZZOM: /

Uzbudljivo je u NBA ligi

Image
ŠARIĆEVI SUNSI NASTAVLJAJU LOV ZA BOGDANOVIĆEVIM JAZZOM: /

Uzbudljivo je u NBA ligi

Šamanić i Zubac zabili po 14 poena

U San Antoniju su domaći Spursi Luke Šamanića izgubili od Los Angeles Clippersa Ivice Zupca 134:101 a spomenuti Hrvati bili su sjajni. Šamanić je odigrao svoju ponajbolju partiju od kad je došao u NBA ligu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po drugi puta ove sezone Šamanić je zabio 14 poena, ovog puta uzeo je i 4 skoka za 18 minuta igre, koliko je dobio od svog trenera Gregga Popovicha. Šut iz igre imao je 6-8, za tricu 0-1, slobodna je gađao 2-4. Odlična predstava Šamanića...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivica Zubac, s druge strane, utakmicu je ponovno započeo u petorci i za 32 minute ubacio 14 poena uz 8 skokova. Šut iz igre imao je savršen 5-5, slobodna je gađao 4-5. Imao je i ova dva moćna zakucavanja na asistenciju prvo Georgea a onda i Leonarda, oba nakon bloka. Prvo je bio na alley oop Georgea, drugo nakon dodavanja od poda Leonarda...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Babo ubacio 18 uz tricu 4-6

Najzaslužniji za pobjedu bio je Kawhi Leonard koji je ubacio 25 poena i Marcus Morris Sr. ubacivši 20 poena. U redovima poražene momčadi, najviše je pokazao Demar Derozan sa 19 poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bila je ovo treća uzastopna pobjeda za Clipperse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utah Jazz Bojana Bogdanovića u Salt Lake Cityju su pobijedili Brooklyn Netse 118:88 a najbolji hrvatski košarkaš ponovno je bio jedan od najzapaženijih košarkaša, ne samo svoje momčadi nego općenito u utakmici. Za 24 minute na parketu Babo je ubacio 18 poena uz 3 skoka i 3 dodavanja. Za igru je ukupno dobio 24 minute, iz igre je imao 5-8, za tricu 4-6, slobodna 4-5. Donovan Mitchell najviše je pokazao u pobjedničkoj momčadi sa 27 poena i 6 skokova. Alize Johnson predvodio je Brooklyn sa 23 poena i 15 skokova. Irving, Harden i Durant nisu igrali za Netse. Jazzeri su igrali kod kuće prvi put ovog mjeseca, a Bogdanović je američkim novinarima nakon utakmice o svom šutu kazao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sjajno je vidjeti kako lopta ulazi", istaknuo je Bogdanović, prenosi američki ESPN. Bio je ovo peti uzastopni poraz za Netse u Salt Lake Cityju.

Šarić upisao svega 4 poena

Košarkaši Orlando Magica pobijedili Phoenix Sunse u neizvjesnoj utakmici sa 112:111 u svojoj dvorani. Dario Šarić zabio je samo 4 poena u pobjedi uz 5 skokova za 14 minuta igre. Najviše kod Sunsa je pokazao Devin Booker sa 25 poena uz 7 skokova i 7 asistencija i Chris Paul sa 23 poena, 6 skokova i isto toliko dodavanja. Deandre Ayton ubacio je 21 poen uz 9 skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U momčadi Magica najefikasniji je bio Nikola Vučević sa 27 poena i 14 skokova i Evan Fournier je u svojoj posljednjoj utakmici za Orlando prije NBA trade roka ubacio 21 poen. Upravo je Fournier zabio odlučujući koš 6.4 sekundi prije kraja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Rezultati NBA utakmica odigranih noćas po hrvatskom vremenu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Indiana Pacers - Detroit Pistons 116:111 Toronto Raptors - Denver Nuggets 135:111 Milwaukee Bucks - Boston Celtics 121:119 Orlando Magic - Phoenix Suns 112:111 (Dario Šarić je oidgrao 14 minuta za Phoenix, zabio je četiri koša i upisao pet skokova i jednu asistenciju) Chicago Bulls - Cleveland Cavaliers 94:103 Houston Rockets - Charlotte Hornets 97:122 Minnesota Timberwolves - Dallas Mavericks 108:128 Oklahoma City Thunder - Memphis Grizzlies 107:116 San Antonio Spurs - LA Clippers 101:134 (Luka Šamanić je odigrao 18 minuta za San Antonio, zabio je 14 koševa i upisao četiri skoka, jednu asistenciju i jednu ukradenu loptu/ Ivica Zubac je odigrao 33 minute za LA Clipperse, zabio je 14 koševa i upisao osam skokova, jedan blok, jednu ukradenu loptu i dvije asistencije) Utah Jazz - Brooklyn Nets 118:88 (Bojan Bogdanović je odigrao 24 minute za Uta, zabio je 18 koševa i upisao tri skoka i tri asistencije) Sacramento Kings - Atlanta Hawks 110:108


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo