Američki košarkaš / Nevjerojatna situacija u Zadru: Nestao ponajbolji igrač i ne javlja se nikome

Image
Foto: Dino Stanin/PIXSELL

Nitko u Zadru ne zna gdje je nestao američki košarkaš

27.2.2019.
11:20
Dino Stanin/PIXSELL
VOYO logo

Zadar u četvrtak u HT Premijer ligi dočekuje Cibonu u najvećem hrvatskom derbiju, no to nije najveća briga za Antu Nazora.

Naime, u zadarskom klubu nitko ne zna gdje je Amerikanac Mario Little!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da, iako to traje još od završnice Kupa, u javnost ta informacija nije procurila sve dosad, a Little se jednostavno ne javlja i Zadar je napravio jedino što je mogao - suspendirao ga.

"On se jednostavno nije pojavio na treninzima i mi ćemo ga kao klub morati sankcionirati. Ništa drugo ne preostaje nam nego suspendirati ga do daljnjeg. Nakon Kupa igračima smo dali tri dana slobodno i u ponedjeljak se morao, kao i svi ostali, pojaviti na treningu. On to nije učinio, vjerojatno je iz samovolje dao sebi za pravo da se odmara. Ja kao trener nisam imao nikakav drugi manevar osim da postupim ovako kako sam postupio. On se u međuvremenu javljao i zahtijevao slobodne dane od zadnje utakmice s Cibonom do ove sutrašnje, ali ja to nisam mogao dopustiti", kazao je na današnjem druženju s novinarima Nazor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao prvi razlog za ovak događaj na pamet pada kašnjenje plaće, no direktor Željko Žilavec otkrio je kako je tu sve čisto i da su prema igraču sve financijske obveze podmirene. 

Također, uputio je apel navijačima za korektno navijanje jer je za prošlog gostovanje Cibone Zadar morao platiti tri tisuće eura kazne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To napominjem zato što smo na zadnjoj utakmici protiv Cibone, u sklopu ABA lige, dobili kaznu iako je utakmica protekla u relativno mirnom ozračju. Zabilježeno je bacanje tvrdog predmeta na parket, vrijeđanje sudaca te vrijeđanje gostujuće momčadi. Mi se moramo tome prilagoditi i zamoliti da se takva vrsta navijanja izbaci iz navijačkog repertoara. Nadamo se da ćemo sutra uštedjeti te tri tisuće eura."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo