Urnebesne scene / NBA maskota detektorom prošla po ženinom prstenom: Muž ostao u nevjerici, ona se ustala i otišla iz dvorane!

Image
Foto: Screenshot

Skyhawk, maskota Atlante, uočio je par gostujućih navijača koji su sjedili u prvom redu tribina, a s njima se odlučio dobro zabaviti.

16.3.2022.
10:40
Screenshot
VOYO logo

Nevjerojatne scene obišle su društvene mreže nakon NBA utakmice između Atlanta Hawksa i Portland Trail Blazersa. Razni sadržaji za gledatelje klasični tijekom timeoutova i prekida između četvrtina tradicija su u američkim profesionalnim sportovima.

Ipak, maskota Hawksa možda je otišla korak predaleko u najnovijom smicalici na NBA parketima. Skyhawk, maskota Atlante, uočio je par gostujućih navijača koji su sjedili u prvom redu tribina. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prišao im je s detektorom dijamanta s kojim je testirao prsten žene. Test je pokazao da se ne radi o najčišćem dijamantu, a žena je vidno ostala u dubokom razočarenju. Pored nje sjedio je njen muž, obučen u dres Portlanda, a on je cijeli proces pratio s nevjericom i šokom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, nitko nije mogao očekivati da će žena skinuti prsten s ruke, baciti ga k svojem mužu i ustati se te išetati iz dvorane. Cjelokupna situacija dobro je zabavila prisutne ljude u dvorani, ali za ovaj par ostat će neugodno iskustvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo