BRAVO, 'ŠIŠI' / Monstruozna utakmica našeg Darija Šarića: Ovo mu je bila najbolja partija sezone

Image
Foto: Profimedia

Bila je to šesta utakmica sezone za Warriorse, ali i prva u novooformljenom NBA kupu

4.11.2023.
8:54
Profimedia
VOYO logo

Dario Šarić je s 20 koševa i šest skokova odigrao svoju najbolju utakmicu sezone, a Golden State Warriorsi pobijedili su Oklahoma City Thunder 141-139 polaganjem Stephena Curryja 0.2 sekunde prije kraja susreta.

FNC 4. studenoga stiže u Beograd, a revanš Croate i Vase pratite ekskluzivno na platformi Voyo

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Šarić je odigrao  20 minuta, uz šut 6/9, od čega 4/7 za tri poena, uz sva četiri pogođena slobodna bacanja. Utakmicu je zaključio s 20 koševa, šest skokova, tri asistencije te po jednu osvojenu i izgubljenu loptu.

Voyo donosi borilačke spektakle svakog mjeseca. 4.studeni - FNC 13 - Beograd. Prosinac - FNC 14 - Sarajevo. Svaki mjesec BKFC event na Voyo

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo je da su Warriorsi dobili drugu utakmicu zaredom polaganjem 0.2 sekunde prije kraja, a prije dva dana je Klay Thompson protiv Sacramenta. Ovog puta je to uradio Curry, strijelac 30 koševa na susretu.Prvo suci nisu htjeli priznati koš jer je Draymond Green navodno nedozvoljeno intervenirao na rubu, no nakon pregleda snimke promijenili su odluku.

Bila je to šesta utakmica sezone za Warriorse, ali i prva u novooformljenom NBA kupu. Riječ je o natjecanju koje se igra za neovisan trofej, ali i u kojem se ostvareno uračunava u ukupan omjer pobjeda i poraza koje momčadi postignu kroz osnovni dio sezone u NBA ligi. Tako je 30 momčadi podijeljeno je u šest skupina - po tri na Istoku i Zapadu - te će po jedanput igrati svatko sa svakim od 3. do 28. studenog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: FNC - VOYO
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo