MOĆNI BOJAN BOGDANOVIĆ SLOMIO CHICAGO: / Celticsi slavili protiv prvaka, Šarić solidan u pobjedi na OKC-om

Image
Foto: Screenshot

Nastavlja se sjajan niz hrvatskog majstora u Indiani

6.3.2019.
8:00
Screenshot
VOYO logo

Indiana Pacersi svladali su Chicago u jednoj itekako važnoj utakmici za momčad obzirom na to da pokušavaju sačuvati treću poziciju za doigravanje. Bogdanović je na terenu proveo 35 minuta, ubacio je 27 koševa, pridodao je šest skokova, asistenciju, dvije osvojene i jednu izgubljenu loptu.

Najtrofejnija momčad lige stigla je u Oakland na noge prvaku, a napustila ga s jednom od najuvjerljivijih pobjeda proteklih godina, kada je riječ o dvobojima s najboljim momčadima lige. Prvaci se nisu uspjeli oporaviti, izgubili su sve četiri dionice što se nije dogodilo ove sezone. Gordon Hayward je briljirao s 30 poena i sedam skokova, Irving je pridodao 19 uz 11 asistencija. Steph Curry je ubacio 23 za Warriorse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Minnesota je sasvim druga momčad kada igra kod kuće u odnosu na gostovanja. Pogotovo kada u Minneapolis stigne stalna mušterija OKC. Karl Anthony Towns je završio dvoboj s 41 poenom i 14 skokova, 19 poena ubacio je Derrick Rose, a 18 Andrew Wiggins. Dario Šarić igrao je 24 minute, upisao je učinak od deset poena, sedam skokova, dvije asistencije i tri izgubljene lopte.

Spomenimo još pobjede Memphisa nad Portlandom, odnosno Philadelphije protiv Orlanda. Mike Conley Jr. predvodio je Grizzliese s 40 poena, dok je JJ Redick ubacio 26 za Sixerse koji su slavili sedmi put u posljednjih deset utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi rezultati:

Indiana-Chicago 105:96 Minnesota-Oklahoma City 131:120 Memphis-Portland 120:111 Philadelphia-Orlando 114:106 Golden State-Boston 95:128 Toronto-Houston 95:107

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo