Urnebesne scene / Mlada NBA zvijezda rekla novinarima da pričekaju s pitanjima dok naručuje McDonalds nakon utakmice

Image
Foto: Profimedia

Mlada NBA zvijezda, Anthony Edwards, nasmijao je mnoge nakon što je na konferenciji s novinarima naručio dostavu iz McDonaldsa.

4.2.2022.
17:30
Profimedia
VOYO logo

Minnesota Timberwolvesi porazili su Detroit Pistonse s rezultatom od 128-117 i time osigurali 27. pobjedu u sezoni. Najviše poena zabio je mladi Anthony Edwards, koji je s 25 koševa predvodio obje ekipe. 

Edwards ima odličnu drugu sezonu u najboljoj košarkaškoj ligi na svijetu. Bilježi 22.3 poena, 5.0 skokova i 3.6 skokova u prosjeku, kao i 1.5 ukradene lopte. Njegova Minnesota na putu je u tek drugo doigravanje od 2004. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice Edwards je otišao u konferencijsku sobu na razgovor s novinarima. Međutim, njemu je u prvom planu bilo naručiti McDonalds, pa je zamolio novinare da pričekaju s pitanjima.

"Šta ima? Pričekajte, nemojte me pitati pitanja. Pokušavam završiti narudžbu," rekao je Edwards novinarima. Oni su ga pitali što naručuje, a on je direktno odgovorio: "McDonalds."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Twitteru se oglasio i službeni profil McDonaldsa

Snimka Edwardsove press konferencije je, naravno, obišla društvene mreže. Inače, Edwards je poznat kao šaljivdžija u NBA ligi. Nakon svega, on je rođen 2001. godine i jedan je od najmlađih igrača u čitavoj ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da, točno. Reci im da zaključaju narudžbu. Čekaj, čekaj. Imam još jednu stvar, McChicken. Volim Minnesotu, nadam se da me vi također volite. Da, uspio sam. Još dvije sekunde, pričekajte da platim," Edwards je završio.

Na Twitteru se oglasio i službeni profil McDonaldsa s komentarom "Pustite ga da završi hranu!". Na kraju dana, radi se o prilično dobroj promociji za najpoznatiji lanac brze hrane na svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo