Uvijek zabavni Shaq / Legedarni Shaq nosio pizze po susjedstvu, pitali ga je li Michael Jordan: 'Ja sam puno bolji!'

Image

U svojim danima kao igrač Shaq je tjerao strah u protivnike sa svcojih 216 centimetara i čak 147 kilograma.

23.2.2022.
22:33
VOYO logo

Shaquille O'Neal jedan je od najboljih košarkaša svih vremena. Legendarni Shaq bio je petnaest puta NBA All-Star, osvojio je dvaput titulu najboljeg NBA strijelca, triput je bio MVP finala i jednom MVP lige i osvoji četiri naslova prvaka.

U svojim danima kao igrač Shaq je tjerao strah u protivnike sa svcojih 216 centimetara i čak 147 kilograma. Njegov potez zvan crni tornado jedan je od najdominantnijih poteza u povijesti lige, a više puta je rušio i cijelu konstrukciju koša tijekom zakucavanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O'Neal je oduvijek bio jednako velika faca izvan terena koliko i na terenu. Naime, on je izbacio četiri rap albuma. Njegov prvi, Shaq Diesel, priznat je i kao platinum. Također je svjetski poznati DJ i producent pod imenom DIESEL, a nastupao je i u hrvatskoj.

Na društvenim mrežama je postala hit snimka u kojoj Shaq dijeli pizze po susjedstvu, a djeca su ga pitala je li on Michael Jordan. On im je odgovorio: "Ne, ja sam bolji od Michael Jordana. Moje ime je Shaquille O'Neal i dijelim besplatne pizze," odgovorio je O'Neal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo