LAKERSI OZDRAVILI OD KORONAVIRUSA, KREĆE LIGA KAKVU NIKAD NISMO VIDJELI: / Desetodnevni 'spektakl' prenosit će ESPN

Image
Foto: Profimedia

Turnir nazvan "Players-Only" (Samo igrači) sastojat će se od jedne faze s direktnom eliminacijom s osam sudionika sa svake strane stola. Trebao bi trajati deset dana

1.4.2020.
10:34
Profimedia
VOYO logo

Dva tjedna nakon što je objavljeno da su dva igrača Los Angeles Lakersa pozitivna na koronavirus, momčad je objavila da su svi ostali ograči bez simptoma poslije 14 dana kućne izolacije.

"Svi igrači Lakersa su trenutačno bez simptoma virusa COVID-19. Momčad će nastaviti slijediti zdravstvene i sigurnosne upute vlade i NBA," objavili su Lakersi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lakers su 19. ožujka priopćili da su dvojica njihovih igrača pozitivni na koronavirus, ne otkrivajući međutim njihov identitet. Njihov je test bio pozitivan na Covid-19 nakon što je otkriveno da su četvorica igrača Brooklyn Netsa bila pozitivna. Lakers su igrali utakmicu protiv Netsa 10. ožujka, a dan kasnije je NBA objavila da prekida sezonu do daljnjega.

ESPN je objavio da je 14 od 17 igrača Lakersa testirano i da je testiranje provedeno tako da igrači nisu morali izlaziti iz svojih automobila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
'PLAKAO SAM, ALI NIKOME NISAM SMIO REĆI ZAŠTO': /

Rađa otkrio jedan od najemotivnijih trenutaka svoje karijere

Image
'PLAKAO SAM, ALI NIKOME NISAM SMIO REĆI ZAŠTO': /

Rađa otkrio jedan od najemotivnijih trenutaka svoje karijere

Kreće virtualna liga

Nakon što je NBA sezona prekinuta do daljnjega zbog pandemije koronavirusa 16 njenih zvijezda, među kojima su Kevin Durant i Donovan Mitchell, pokušat će razveseliti svoje navijače sudjelovanjem na online turniru videoigrice NBA2K20 što će od petka prenositi ESPN.

Durant (Brooklyn Nets) i Mitchell (Utah Jazz) dvojica su od 15 igrača NBA koji su zaraženi virusom Covid-19, čije je nezaustavljivo širenje u SAD-u dovelo do prekida sezone 11. ožujka nakon što je igrač Jazza Rudy Gobert bio pozitivan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Turnir nazvan "Players-Only" (Samo igrači) sastojat će se od jedne faze s direktnom eliminacijom s osam sudionika sa svake strane stola. Trebao bi trajati deset dana.

Osim Duranta i Mitchella, na turniru će sudjelovati Trae Young (Atlanta), Andre Drummond (Cleveland), Devin Booker (Phoenix), Hassan Whiteside (Portland), Zach LaVine (Chicago), Montrezl Harrell (L.A. Clippers), Domantas Sabonis (Pacers), Deandre Ayton (Phoenix), DeMarcus Cousins (ex-Lakers), Michael Porter Jr. (Denver), Rui Hachimura (Washington), Patrick Beverley (L.A. Clippers), Harrison Barnes (Sacramento) i Derrick Jones Jr. (Miami).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkako je sezona NBA prekinuta mnogi su igrači pojačali svoje aktivnosti na društvenim mrežama i u videoigricama.

Igrači Phoenix Sunsa su tako bili prvi koji su nastavili sezonu online, na NBA2K20. A te "utakmice" prate tisuće navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ova izrazito realistična simulacija košarke, koja se prodaje u nekoliko milijuna primjeraka godišnje u svijetu, jedna je od zvijezda e-sporta.

Nogometna natjecanja u videoigricama online već su mobilizirala više zvijezda talijanskog i španjolskog nogometa. U Španjolskoj je turnir na kojem je svaki klub prve lige predstavljao jedan igrač pratilo je gotovo 170.000 gledatelja, a sakupljeno je 180.000 eura za borbu protiv pandemije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Situaciju s koronavirusom u Hrvatskoj i svijetu iz minute u minutu možete pratiti OVDJE.

Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo