houston svladao toronto / LA Lakersi iznenadili aktualne prvake: neprepoznatljivi Curry šutirao tricu 1/10

Lakersi su u drugoj četvrtini stvorili dvoznamenkastu prednost, a Golden State im je zaprijetio samo jednom kada se približio na 65-57 na početku treće četvrtine

7.3.2016.
9:50
VOYO logo

Los Angeles Lakersi su sinoć iznenadili aktualne prvake Golden State Warriorse svladavši ih sa 112-95. 

Golden State je sinoć imao najniži postiotak šuta s linije trice svega 13 posto. Lakerse je predvodio Jordan Clarkson koji je zabio 25 koševa, dok je rookie D'Angelo Russell ubacio 21. Zahvaljujući njima Lakersi su nanijeli aktualnim NBA prvacima tek šesti poraz ove sezone. Warriorsi su zadnji poraz ubilježili 19. veljače i to od Portlanda. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kobe Bryant je zabio 12 koševa. Kod Golden Statea, Stephen Curry je postigao 18 pogodaka, a Klay Thompson je dodao 15. Lakersi su u drugoj četvrtini stvorili dvoznamenkastu prednost, a Golden State im je zaprijetio samo jednom kada se približio na 65-57 na početku treće četvrtine. To je bilo najbliže što su došli Lakersima u drugom poluvremenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oklahoma City Thunder su sa 104-96 bili bolji od Milwaukee Bucksa, a Kevin Durant je za pobjedu zabio 32 koša, dok je Russell Westbrook dodao 15 koševa, 10 skokova i 11 asistencija za svoj deseti triple double ove sezone. Thunder je rano stvorio prednost i vodio je sa čak 21 košem šest minuta prije kraja a onda je gotovo dopustio da Bucksi povedu.

Najučinkovitiji u redovima Milwaukeeja bio je Giannis Antetokounmpo koji je također upisao triple-double, treći ove sezone, sa 26 pogodaka, 12 skokova i 10 asistencija. Parker je također zabio 26 koševa za Buckse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Houston je na gostujućem terenu slavio protiv Toronto Raptorsa, a najučinkovitiji u pobjedničkoj momčadi bio je James Harden koji je ubacio 40 koševa, dok je Luis Scola postigao 21 koš za Toronto. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo