Najveći junak Hrvatske otkrio tajnu naših košarkaša

"Sjajan je osjećaj igrati pred toliko puno navijača.

20.9.2013.
7:17
VOYO logo

Simon, strijelac 23 koša i 5 trica aludirao je, dakako, na činjenicu da je Hrvatskoj ovo prvi osigurani polufinale na nekom velikom natjecanju od Europskog prvenstva 1995. godine u Ateni.

Tada je Hrvatska pod vodstvom izbornika Ace Petrovića u polufinalu izgubila od Litve, a u utakmici za broncu pobijedila Grčku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Krenuli smo suviše mekano u obrani protiv Ukrajine, ali smo imali sreće što smo pogodili neke teške šuteve. Kada smo počeli igrati dobru obranu u drugoj četvrtini, to se odmah odradilo na rezultatu i na kraju smo zasluženo pobijedili. To je naša tajna! No, naša pobjednička serija neće značiti ništa ako izgubimo u polufinalu. Imamo samopouzdanja i moramo učiniti sve da ne stanemo na ovome", rekao je Simon.

"Igrali smo istu obranu kao i na cijelom turniru, pomagali si i borili za svaku loptu. Bili smo pod pritiskom zbog povijesti hrvatske košarke, ali za većinu naših igrača ovo je bio prvi četvrtfinale. Nismo se željeli obazirati na loše rezultate iz prošlosti, samo smo željeli odigrati našu igru. Sada imamo osam pobjeda u nizu, ali ne želimo na tome stati, naša priča ne završava s ovom utakmicom", izjavio je Ante Tomić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo