EUROLIGA / Košarkaška večer u Europi: U svih šest utakmica pobjedu su odnijele gostujuće momčadi

Image
Foto: profimedia

Grčku su momčad do pobijede vodili Kendrick Nunn s 17 koševa i Mathias Lessort sa 16 koševa

22.12.2023.
23:46
profimedia
VOYO logo

U četvrtak su košarkaški odigrali 16. kolo Eurolige, a zanimljiva činjenica je da su u svakoj utakmici pobjedu odnijele gostujuće momčadi.

Image
OVO ĆE ODJEKNUTI /

Nije šala: Hrvatski reprezentativac na pragu je potpisa za Partizan?!

Image
OVO ĆE ODJEKNUTI /

Nije šala: Hrvatski reprezentativac na pragu je potpisa za Partizan?!

Milano je ugostio Panathinaikos koji je pobijedio sa osam razlike (76-68). Grčku su momčad do pobijede vodili Kendrick Nunn s 17 koševa i Mathias Lessort sa 16 koševa, dok je domaćine predvodio Shavon Shields s 13 koševa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Monaco je u gostima rezultatom 91-80 bio bolji od Bayerna. Do pobjede ih je vodio Amerikanac Mike James s 28 koševa, dok je njemačka momčad bila predvođena Francuzom Sylvainom Franciscom s 21 košem.

Alba Berlin je na domaćem terenu izgubila od Fenerbahčea. Turska je momčad bila bolja i upisala rezultat od 91-82. Momčad je do pobijede vodio Amerikanac Scottie Wilbekin s 20 koševa, dok je domaćine vodio Sterling Brown s 15 koševa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još jedna Grčka momčad odnosi pobjedu na gostujućem terenu. Olympiakos je rezultatom 85-73 bio bolji od Lyon-Villeurbannea. Najviše su ubacili Isaiah Canaan (19) i Alec Peters (17), dok je za francusku momčad bio vodeći Paris Lee s 16 koševa.

Barcelona kod Žalgiris Kaunasa u napetoj završnici ipak pobijedila rezultatom 85-80. Ipak najviše je ubacio Laurynas Birutis za domaćine, dok je za Barcelonu vodeći bio Nicolas Laprovittola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šesta gostujuća momčad koja je pobijedila bila je Baskonia. Oni su Anadolu Efese pobijedili rezultatom 87-80. Najbolji je bio Markus Howard s 28 koševa za gostujuću momčad, dok je domaćine predvodio Shane Larkin s 23 koša.

Napete i atraktivne utakmice te još jedan pohod Kauboja na novu medalju gledatelji mogu pratiti od 10. siječnja - na glavnom kanalu RTL-a i streaming platformi VOYO.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo