Dinamova najveća utakmica ikad /

Euro košarka nakon 5 godina u Zagrebu, Boysi dižu grad na noge: 'Želimo napraviti iskorak'

Image
Foto: Željko Hladika/PIXSELL

KK Dinamo od 19.30 u Draženovu domu igra najveću utakmicu svoje povijesti. BBB-ovci dižu grad na noge

Silvijo Maksan

Silvijo Maksan

Najviše voli raditi intervjue sa sportašima, odličan novinar i 'pravi terenac'

24.9.2024.
7:01
Željko Hladika/PIXSELL
VOYO logo

Europska košarka nakon 5 godina vraća se u Zagreb. Podatak je to koji najbolje dočarava na što se srozala naša klupska košarka, ali to je tema za neki drugi tekst. Ovo nije trenutak za lošu vibru i žalopojke, nego za spektakl i veselje. KK Dinamo Zagreb danas od 19.30 u KC Dražen Petrović igra svoju prvu europsku utakmicu protiv Dijona.

Image
PODCAST /

'Ako se ne osjećaš Hrvatom i ne gledaš ovu domovinu kao svoju, nije ti ni mjesto u Hrvatskoj'

Image
PODCAST /

'Ako se ne osjećaš Hrvatom i ne gledaš ovu domovinu kao svoju, nije ti ni mjesto u Hrvatskoj'

Povijesni trenutak

Povijesni je to trenutak za ovaj košarkaški klub koji pripada navijačima i koji ima zdrave temelje. Ovo nije samo povijesni dvoboj za Dinamo i sve navijače, najveća utakmica dosad za klub, nego i dvoboj od velike važnosti, tj iskorak za hrvatsku klupsku košarku nakon dugo vremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadamo se nekako svi kako će Dinamo biti samo jedan kotačić u ponovnom proboju hrvatskih klubova prema Europi te da će u budućnosti i ostali nastupati u europskim natjecanjima.

Dijon osvajač francuskog Kupa

Dijon je vrlo ozbiljan protivnik, ždrijeb nije mazio Dinamo. Što se tiče situacije u momčadi, pripreme su prošlo odlično, svi su zdravi, trenutno nema u momčadi ozlijeđenih igrača i to je najbitnije. Ovo će biti praznik košarke u Zagrebu. Struka Dinama na čelu s trenerom Vanjom Miljkovićem dobro je analizirala suparnika, znaju sve o njima i dat će sve od sebe kako bi došli do pozitivnog rezultata. Pripreme su odrađene dobro. Većina rostera Dinama od prošle sezone ostala na okupu. Pojačali su se s nekoliko dobrih igrača, pogotovo se ističe Kralj koji je fantastičan individualac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uprava kluba je tijekom ljeta odradila dobar posao, siguran sam kako smo još jači i kvalitetniji nego prošle sezone, kako ćemo svima biti veliki problem", priča za Net.hr Ivan Vučić, adut Dinama, te nastavlja:

Spremni i nabrijani dinamovci

"Svi smo spremni i nabrijani za još jednu uspješnu košarkašku godinu, pa s nestrpljenjem očekujemo otvaranje sezone protiv Dijona. I svi se pred našim navijačima odmah želimo dokazati protiv vrlo ozbiljne momčadi, osvajača francuskog Kupa iz prošle sezone", govori Ivan Vučić i zaključuje:

"Odlično smo radili, iza nas su teške i naporne pripreme. Veselimo se novoj sezoni u kojoj želimo napraviti još veći iskorak, KK Dinamo još jače pogurati na košarkaškoj mapi Hrvatske. I jasno, s našim navijačima proslaviti što više velikih pobjeda".

Za spomenuti kako su se Bad Blue Boysi aktivirali za ovaj dvoboj i pozivaju svoje pripadnike da u što većem broju dođu na utakmicu, da shvate bitnost i važnost ovog trenutka. Očekuje se huk s tribina koji će nositi košarkaše Dinama protiv Dijona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Proslavljeni Neven Spahija gostovao je u podcastu Net.hr-a kod Silvija Maksana. Javio nam se iz svoje oaze: 'Hrvatska ima jako talentiranog igrača. Dugo nisam vidio nekog da sa 17. tako igra'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo