JORDAN OBJAVIO POSLJEDNJE PORUKE RAZMJENJENE S BRYANTOM: / Pokazao svima dugo skrivani sadržaj - 'Mislio sam da ću biti nervozan...'

Otkrio je u razgovoru kako još uvijek čuva u mobitelu posljednju razmjenu poruka s Bryantom

12.5.2021.
10:56
Profimedia
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nakon nekoliko mjeseci odgode zbog pandemije koronavirusa, u subotu će konačno u Kuću slavnih biti primljen legendarni i tragično poginuli Kobe Bryant kao i ostatak ovogodišnje generacije. Na ceremoniji će Bryanta među legende NBA-a uvesti najveći košarkaš svih vremena Michael Jordan, a uoči svečanosti odradio je intervju s Jackie MacMullan s ESPN-a.

Otkrio je u razgovoru kako još uvijek čuva u mobitelu posljednju razmjenu poruka s Bryantom, a onda ju je odlučio podijeliti sa svijetom.

"Prvo sam mislio da ću biti nervozan zbog toga, ali onda sam shvatio da nemam razloga biti nervozan zbog pokazivanja emocija prema nekome koga sam apsolutno volio. To je moja ljudska strana, za koju ljudi često zaboravljaju da je imam", rekao je Jordan.

Njihov posljednji razgovor dogodio se 8. prosinca 2019. godine, dakle, mjesec i pol prije strašne helikopterske nesreće u kojoj su stradali Kobe i njegova kći Gianna. Bryant mu se porukom javio kako bi komentirao tekilu koju mu je Jordan poslao.

Posljednja razmjena poruka

"Ova tekila je izvrsna", napisao je to Kobe o Jordanovoj Cincoro Tequili.

"Hvala ti, brate", odgovorio mu je Jordan.

"O da. Je li obitelj dobro", pitao ga je Bryant.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Svi su dobro. Tvoji", odgovara protupitanjem Jordan.

"Sve je dobro", konstatira Bryant u poruci.

Jordan kaže da ga je u tom trenutku krenuo malo zadirkivati jer je Kobe bio veoma uživljen u treniranje košarkaškog tima svoje kćeri Gianne i njezinih vršnjakinja.

"Sretni blagdani, nadam se da se uskoro vidimo. Treneru Kobe", napisao mu je Jordan.

"Tebi također. Hej, treneru, upravo sjedim na klupi i razbijamo protivnike, 45:8", napisao mu je Kobe i to je bila posljednja poruka.

Jordan je zatim novinarki rekao kako obožava tu posljednju Kobejevu poruku. "Obožavam tu poruku jer pokazuje Kobeovu kompetitivnu prirodu", rekao je Jordan, koji očito do danas, nakon više od godinu dana od nesreće nema srca izbrisati ovu prepisku.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali