JORDAN OBJAVIO POSLJEDNJE PORUKE RAZMJENJENE S BRYANTOM: / Pokazao svima dugo skrivani sadržaj - 'Mislio sam da ću biti nervozan...'

Image
Foto: Profimedia

Otkrio je u razgovoru kako još uvijek čuva u mobitelu posljednju razmjenu poruka s Bryantom

12.5.2021.
10:56
Profimedia
VOYO logo

Nakon nekoliko mjeseci odgode zbog pandemije koronavirusa, u subotu će konačno u Kuću slavnih biti primljen legendarni i tragično poginuli Kobe Bryant kao i ostatak ovogodišnje generacije. Na ceremoniji će Bryanta među legende NBA-a uvesti najveći košarkaš svih vremena Michael Jordan, a uoči svečanosti odradio je intervju s Jackie MacMullan s ESPN-a.

Otkrio je u razgovoru kako još uvijek čuva u mobitelu posljednju razmjenu poruka s Bryantom, a onda ju je odlučio podijeliti sa svijetom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prvo sam mislio da ću biti nervozan zbog toga, ali onda sam shvatio da nemam razloga biti nervozan zbog pokazivanja emocija prema nekome koga sam apsolutno volio. To je moja ljudska strana, za koju ljudi često zaboravljaju da je imam", rekao je Jordan.

Njihov posljednji razgovor dogodio se 8. prosinca 2019. godine, dakle, mjesec i pol prije strašne helikopterske nesreće u kojoj su stradali Kobe i njegova kći Gianna. Bryant mu se porukom javio kako bi komentirao tekilu koju mu je Jordan poslao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Legendarni košarkaš LA Lakersa Kobe Bryant poginuo je u siječnju 2020. u padu helikoptera u 42. godini života. Osim njega, u bizarnoj nesreći poginulo je svih devet putnika, uključujući i Bryantovu 13-godišnju kćer Giannu.

Posljednja razmjena poruka

"Ova tekila je izvrsna", napisao je to Kobe o Jordanovoj Cincoro Tequili.

"Hvala ti, brate", odgovorio mu je Jordan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"O da. Je li obitelj dobro", pitao ga je Bryant.

"Svi su dobro. Tvoji", odgovara protupitanjem Jordan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve je dobro", konstatira Bryant u poruci.

Jordan kaže da ga je u tom trenutku krenuo malo zadirkivati jer je Kobe bio veoma uživljen u treniranje košarkaškog tima svoje kćeri Gianne i njezinih vršnjakinja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sretni blagdani, nadam se da se uskoro vidimo. Treneru Kobe", napisao mu je Jordan.

"Tebi također. Hej, treneru, upravo sjedim na klupi i razbijamo protivnike, 45:8", napisao mu je Kobe i to je bila posljednja poruka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jordan je zatim novinarki rekao kako obožava tu posljednju Kobejevu poruku. "Obožavam tu poruku jer pokazuje Kobeovu kompetitivnu prirodu", rekao je Jordan, koji očito do danas, nakon više od godinu dana od nesreće nema srca izbrisati ovu prepisku.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo