MALO SE OPUSTIO / Jokić slavio ugovor polugol plešući kolo: 'Ovo morate vidjeti! Najzabavniji čovjek NBA lige'

Image
Foto: Twitter

Američki se ESPN našalio da puno bolji ritam ima na košarkaškom parketu nego plesnom podiju. Koliko je u tome istine, prosudite sami

12.7.2022.
8:51
Twitter
VOYO logo

Nikola Jokić je zvijezda kakvu NBA do sada još nije imao. Nevjerojatni Srbin već godinama vuče Denver Nuggetse, a ove je godine po drugi puta za redom dobio nagradu za MVP-a. To mu je između ostalog priskrbilo najveći ugovor u povijesti NBA lige težak 264 milijuna dolara kroz pet godina.

No usprkos svemu tome, Jokić se ne ponaša poput zvijezda na koje je Amerika navikla. Uvijek je veseo, spreman na šalu i generalno ne pazi previše da se u javnosti uvijek pojavljuje u najboljem mogućem svjetlu. Što drugo reći za mladića koji je povijesni ugovor potpisao u potkošulji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jokera, Amerikanci, malo je reći obožavaju. Pogotovo ih zabavljaju snimke njegovih provoda u rodnoj Srbiji. Tako je bilo i ovog puta. Naime, Jokić je s prijateljima pobjegao na rafting u kamp pokraj Foče, a kako je večer odmicala tako je Joker bio sve bolje raspoložen.
Često ga se viđalo za šankom kako raznosi pića, a nakon toga je i bez majice zaplesao kolo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Američki se ESPN našalio da puno bolji ritam ima na košarkaškom parketu nego plesnom podiju. Koliko je u tome istine, prosudite sami. Navijači su, pak, oduševljeni njegovom opuštenošću te u komentarima sve pršti od pozitivnih vibracija. "Najzabavniji lik NBA lige", piše jedan od njih, a drugi dodaje "Nešto mi govori da je ovo njegov trening između sezona već godinama".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo