Jazz ipak izgubio / Jokić i Embiid nastavljaju dominirati NBA parketima, Bogdanović najbolji za Jazz!

Image
Foto: AP Images

Nova večer NBA lige pružala je pregršt zanimljivih trenutaka, od kojih se ističe sudar Luke Dončića i Bojana Bogdanovića.

8.3.2022.
9:10
AP Images
VOYO logo

Košarkaši Denver Nuggetsa upisali su drugu pobjedu u dvije noći nakon što je Nikola Jokić popratio odličan nastup protiv Pelicansa s još jednim triple-double učinkom protiv Golden State Warriorsa.

Srpski centar oduševio je nastupom protiv Pelicansa u nedjelju s 46 poena, 12 skokova, 11 asistencija, tri ukradene lopte i četiri blokade. Manje od 24 sata poslije Jokić je ponovno imao triple-double, ovoga puta s 32 poena, 15 skokova i 13 asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Warriorsi su bili bez nevjerojatnih tricaša Stephena Curryja i Klayja Thompsona, a izostao je i Andrew Wiggins. Denver se trenutno nalazi na šestom mjestu Zapadne konferencije s 39 pobjeda i 26 poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Embiid nastavlja s dominacijom

Kamerunski centar Philadelphije 76ersa Joel Embiid imao je deseti put ove sezone učinak od najmanje 40 koševa i 10 skokova na utakmici. Embiid je konferencijskim rivalima, Chicago Bullsima, zabio 43 poena, a dodao je 14 skokova, dvije ukradene lopte i tri blokirana pokušaja.

S tom pobjedom Bullsi su pali na omjer od 0-14 protiv top tri momčadi s Istočne i Zapadne konferencije u ovoj sezoni, što je poražavujući podatak za četvrtu ekipu Istoka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sudar Bogdanovića i Dončića

Utah Jazz Bojana Bogdanovića odmjerila je snagu protiv Dallas Mavericksa. Upravo ove dvije momčadi bore se za četvrto mjesto Zapadne konferencije koje nosi prednost domaćeg terena u prvoj rundi doigravanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bogdanović je jučer oborio rekord Jazza s čak jedanaest trica na jednoj utakmici, a povijesni nastup popratio je s najboljim učinkom momčadi u porazu. Zabio je 21 koš s efikasnom realizacijom od 7-11, a zabio je i četiri od osam pokušaja za tri.

Luka Dončić s druge je strane imao 35 koševa, 16 skokova i 7 asistencija čime je nastavio nevjerojatni učinak. Dončić u posljednjih 19 nastupa bilježi 32.8 poena, 10 skokova i 8.8 asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo