Div iz Orlanda oborio još jedan rekord

Košarkaši Orlando Magica oporavili su se od katastrofalnog poraza u Bostonu (87:56) u kojem su zabili najmanje koševa u povijesti kluba da bi, dva dana kasnije, slavili kod Indiana Pacersa 102:83.

25.1.2012.
9:51
VOYO logo

Ryan Anderson predvodio je floridsku momčad s 24 poena i osam skokova. Dwight Howard dodao je 14 koševa i devet skokova. Što je daleko bitnije, najdominantniji je centar lige s osmim postignutim poenom prestigao najboljega dosadašnjeg klupskog strijelca u povijesti, Nicka Andersona.

Domaćoj pobjedi (92:85) protiv bivšeg kluba, Cleveland Cavaliersa, krilni je košarkaš Miami Heata LeBron James pripomogao s 18 koševa. Najbolji je u pobjedničkoj momčadi bio Chris Bosh s 35 koševa (10-16 šut iz igre) i sedam skokova. Čak 17 poena sjajni je krilni centar ubacio u posljednjoj četvrtini.Već je četvrti put ove sezone probio granicu od 30 koševa, a 35 koševa njegov je najbolji napadači učinak u dresu floridskog kluba. Ostvario ga je drugi put.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Seriju od šest uzastopnih pobjeda prekinuli su New York Knicksi pobijedivši u Charlotteu Bobcatse 111:78. Tyson Chandler predvodio je Njujorčane protiv bivšeg kluba s 20 koševa i 17 skokova. U redovima domaćina, koji su upisali peti poraz zaredom i druga su najlošija momčad lige, najbolji je bio rookie na poziciji playmakera Kemba Walker (21). Lanjski deveti izbor drafta, na koji je stigao predvodivši Connecticut do NCAA naslova, ubacio je 22 koša uz pet skokova.

Toronto Raptorsi su na gostovanju kod Phoenix Sunsa pobijedili 99:96 dobivši arizonski sastav prvi put nakon 14 poraza u uzajamnim ogledima. Posljednji su put slavili 10. veljače 2004. godine. Andrea Bargnani, koji se vratio na parket nakon šest utakmica pauze zbog ozljede lista, bio je najzaslužniji za prekid serije od osam uzastopnih poraza kanadske momčadi. Ubacio je 36 poena, od čega čak 27 u drugom poluvremenu. Bivši igrač Sunsa, Brazilac Leandro Barbosa, dodao je 19 koševa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U posljednjoj utakmici dana Portland Trail Blazersi su na svom parketu nadigrali Memphis Grizzliese 97:84. LaMarcus Aldridge ubacio je 23 koša, a Marcus Camby pod obručima uhvatio čak 22 lopte. Još su četvorica domaćih košarkaša bili dvoznamenkasti: Jamal Crawford ubacio je 15, Wesley Matthews 13, a Nicolas Batum i Raymond Felton po deset koševa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo