CENTRI SU U MODI / Zubac briljirao u večeri centara: Zakucavao, blokirao i asistirao kao playmaker, Jokić bolji u okršaju MVP-a

Image
Foto: Profimedia

Hrvatski reprezentativni centar, Ivica Zubac, odigrao je još jednu briljantnu utakmicu za Los Angeles Clipperse

15.3.2022.
8:24
Profimedia
VOYO logo

Ivica Zubac odigrao je još jednu fantastičnu utakmicu za svoje Los Angeles Clipperse, koji su ipak poraženi nakon produžetaka. Bolji su bili Cleveland Cavaliersi sa 120-111.

Image
STRAIGHT OUTTA COMPTON /

Klub ga se riješio, borio se s depresijom, svi su ga zaboravili, a onda je došao u Bullse i postao njihov 'novi Jordan'

Image
STRAIGHT OUTTA COMPTON /

Klub ga se riješio, borio se s depresijom, svi su ga zaboravili, a onda je došao u Bullse i postao njihov 'novi Jordan'

Hrvatski centar je utakmicu završio s double-double učinkom, a imao je i nekoliko sjajnih poteza. Ivica je zakucavao, blokirao, hvatao skokove, ali i slao prekrasne asistencije. Susret je završio s 24 poena te je bio najbolji strijelac kod svoje momčadi te je uhvatio 14 skokova. Tome je dodao i četiri asistencije i dvije blokade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pratio ga je Amir Coffey s 19 poena, ali oslabljeni Clippersi sada su igrali i bez Reggieja Jacksona pa je na kraju Cleveland ipak bio preveliki zalogaj. Kod pobjednika sjajnu utakmicu odigrao je rookie Evan Mobley, koji je postigao 30 poena i uhvatio šest skokova. To je ujedno i njegov najbolji učinak otkako je u ligi.

U maniri Nikole Jokića

Zubac se istaknuo s nekoliko sjajnih poteza, krasno je završavao akcije zakucavanjima, ali je najviše iznenadio sjajnom asistencijom koju su Los Angeles Clippersi podijelili na svojem Twitter profilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zubac je sjajno pratio akciju, ušao prema košu, a onda je u maniri Nikole Jokića poslao loptu otvorenom Terrenceu Mannu koji pogađa tricu. Ivica Zubac igra sve bolje i bolje u posljednje vrijeme te sa svojim Clippersima radi sjajan posao. Iako igraju bez prvih zvijezda; Kawhija Leonarda i Paula Georgea, bore se play-off u kojem ćemo ih najvjerojatnije i gledati. Barem na play-in turniru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Valja istaknuti kako je Nikola Jokić bio bolji u dvoboju MVP-a. Naime, njegovi Denver Nuggetsi igrali su protiv Philadelphije 76ersa te se Jokić našao nasuprot Joela Embiida. Dva centra trenutno su i dva prva kandidata za MVP nagradu. Denver je slaivo sa 114-110, a srpski centar je utakmicu završio s 22 poena, 13 skokova i osam asistencija. Embiid je bio najbolji kod Phile s 34 poena, devet skokova i četiri asistencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Karl-Anthony Towns je odigrao utakmicu karijere u pobjedi Minnesota Timberwolvesa nad San Antonio Spursima 149-139. Američki centar je ubacio 60 poena što mu je rekord karijere, ali i sezone, uhvatio 17 skokova i podijelio tri asistencije. Može se reći kako je Ivica Zubac bio sjajan u večeri centara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo