HEZONJA 'TRGAO' OBRUČE U POBJEDI ORLANDA: / Dva zakucavanja Super Marija u Top 10 akcija večeri NBA lige

Image
Foto: Screenshot

Mario Hezonja nije bio šuterski raspoložen, ali je 'letio' po terenu

4.3.2018.
10:31
Screenshot
VOYO logo

U dvoboju dviju momčadi koje rezultatskim učinkom spadaju na dno poretka klubova u NBA ligi, Orlando Magic je slavio 107-100 pobjedu protiv Memphis Grizzliesa produživši agoniju tog kluba koji nikoga nije pobijedio trinaest uzastopnih utakmica. Da tako bude pobrinula se raspoložena petorka domaće momčadi u kojoj nitko nije ubacio jednozamenkast broj poena, ali i raspoloženi Mario Hezonja koji je lijepo 'povukao' s klupe.

Brutalna zakucavanja

Nije ga šut služio, pogodio je tek dvije od osam trica koje je bacio i ukupno gađao 5-12, no ubacio je 16 poena i svojim je zakucavanjima podigao momčad. Napadačkom učinku dodao je po dva skoka i asistencije, a istaknuo se i u obrani s tri blokirana šuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Los Angeles Lakersi u lijepoj su seriji. Slavili su u pet svojih posljednjih utakmica od čega su četiri stigle na gostujućim parketima, a takva serija na putu nije im se dogodila od 2009. godine. Slavili su Lakersi sad na neugodnom gostovanju kod San Antonio Spursa, a bilo je 116-112 u ogledu u kojem je nastupio i Ivica Zubac. Četrnaest minuta iskoristio je za dva poena, četiri skoka, osvojenu loptu i blokiran šut suparnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Houston bolji od Bostona

Derbi večeri odigrali su Houston Rocketsi i Boston Celticsi, a slavio je domaćin u Toyota Centru produživši niz nepobjedivosti na petnaest utakmica. Najzaslužniji za konačnih 123-120 bili su James Harden sa 26 poena i deset asistencija te Eric Gordon koji je svojih 29 poena ubacio ušavši s klupe. Marcus Morris je s 21 poenom predvodio Celticse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spomenimo i poraz Cleveland Cavaliersa od Denver Nuggetsa unatoč triple-double učinku LeBrona Jamesa (25 poena, deset skokova, 15 asistencija). Za gostujuću 126-117 pobjedu Nuggetsa najviše je ubacio Gary Harris, 32 koša.

NBA liga, rezultati:

Orlando Magic - Memphis Grizzlies 107-100

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cleveland Cavaliers - Denver Nuggets 117-126

Miami Heat - Detroit Pistons 105-96

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Houston Rockets - Boston Celtics 123-120

San Antonio Spurs - LA Lakers 112-116

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Portland Trail Blazers - Oklahoma City Thunder 108-100

Sacramento Kings - Utah Jazz 91-98

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo