HEZONJA ISKORISTIO MINUTAŽU PROTIV DONČIĆA: / Slovenski rookie gurao lopte kroz noge Knicksima, ali poraz nije izbjegao

Image
Foto: Screenshot

U noći na subotu u NBA ligi su nastupila trojica hrvatskih košarkaša

3.11.2018.
9:02
Screenshot
VOYO logo

Nadahnutom igrom svojih novaka, jasno uz pomoć igrača od kojih se očekuje da odrade svoj dio posla, New York Knicksi slavili su pobjedu na gostovanju kod Dallas Mavericksa. U konačnih 118-106 njujorški novaci Allonzo Trier (23 poena u 24 minute) i Mitchell Robinson (13 poena, 10 skokova za svoj prvi double-double) pokazali su da se na njih može računati, a svoju je minutažu protiv Mavsa iskoristio i hrvatski košarkaš Mario Hezonja.

Više koševa nego minuta

U svojoj prvoj sezoni u dresu slavnog kluba Hezonja se trudi nametnuti pa je i sam bio jedan od sedmorice igrača koji su ubacili dvoznamenkast broj poena. Unatoč tome što je odigrao tek devet minuta Hezonja je utakmicu završio s 11 ubačenih koševa gađajući 5-7 iz igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane, slovenski rookie Luka Dončić i dalje se nameće kao kandidat za nagradu za najboljeg novaka lige na kraju sezone. Osamnaest poena, devet skokova i šest asistencija njegov je učinak na kraju ogleda, no šesti uzastopni poraz njegova momčad nije uspjela izbjeći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bogdanović slavio

Kao i Hezonjini Knicksi, gostujuću pobjedu su upisali i Indiana Pacersi Bojana Bogdanovića. Oni su uz osam poena i dva skoka vođe hrvatske košarkaške reprezentacije slavili 107-105 kod Chicago Bullsa i to unatoč 18 poena zaostatka tijekom druge četvrtine utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očekivan poraz upisali su Phoenix Sunsi Dragana Bendera koji je ponovno ostao bez minutaže. Toronto Raptorsi pokazali su se kao nemilosrdan gost, a u njihovoj 107-98 pobjedi najviše su pokazali Kawhi Leonard s 19 poena, šest skokova i pet asistencija, odnosno Kyrie Lowry s 11 koševa, šest uhvaćenih lopti i 12 asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NBA liga, rezultati:

Orlando Magic - LA Clippers 95-120 Brooklyn Nets - Houston Rockets 111-119 Chicago Bulls - Indiana Pacers 105-107 Washington Wizards - Oklahoma City Thunder 111-134 Dallas Mavericks - New York Knicks 106-118 Utah Jazz - Memphis Grizzlies 100-110 Phoenix Suns - Toronto Raptors 98-107 Golden State Warriors - Minnesota Timberwolves 116-99

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo