jeftina NBA lekcija / Dario Šarić nastavio veliki niz, Mario Hezonja otkrio novu poziciju

Trojica su Hrvata sinoć imala nastupe u NBA, iako se nije posebno iskazao protiv Oklahome najbolji je među njima bio Dario Šarić, nastavivši veliki niz dvoznamenkastih nastupa. Mario Hezonja dobro se snašao na novoj poziciji

23.3.2017.
9:57
VOYO logo

Trojica su Hrvata sinoć imala nastupe u NBA, iako se nije posebno iskazao protiv Oklahome najbolji je među njima bio Dario Šarić, nastavivši veliki niz dvoznamenkastih nastupa. Mario Hezonja dobro se snašao na novoj poziciji, a zadovoljan je bio i trener Vogel. Bojan Bogdanović dobro je započeo susret, ali se nije previše naigrao. Čudan je dan imao LeBron James, piše Sportnet.rtl.hr.

Dario Šarić sinoć je dobio besplatnu, ili barem vrlo jeftinu, NBA lekciju. Oklahoma City Thunder razbio je Philadelphia 76erse 122:97 i pokazao im kako igra momčad koja ide u doigravanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je fantastičan primjer našim mladim igračima kakav je fizički pristup momčadi koje igraju u doigravanju. Razlika je bila očita. Kad pogledate razliku u skokovima, to se baš osjetilo na parketu. Ovo im je podsjetnik. Ako želite igrati kasno u travnju, ako želite igrati u svibnju, možda i u lipnju jednog dana, ovo je fizički pristup koji donosi doigravanje", poručio je nakon utakmice trener Sixersa Brett Brown.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mario Hezonja dobio je novu ulogu u Orlando Magicu i koliko god zvučalo čudno mogla bi to biti najbolja stvar koja mu se dogodila u NBA-u. Zbog ozljede Jeffa Greena trener Magica Frank Vogel postavio je Hezonju na mjesto rezervnog krilnog centra.
Na iznenađenje mnogih, nije to izgledalo uopće loše. Vrlo dobro je Mario odradio obrambene zadatke, bio vrlo energičan, a zadovoljan je bio i Vogel, poslije susreta izjavio je da misli da je Hezonja imao dobar nastup i da bi ovo mogla biti rola i smjer u kojem će se Mario razvijati i biti uspješan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za odličan nastup nedostajao mu je bolji šut, Mario je iz igre šutirao tek 3/12, uz nekoliko promašenih "zicera", večer je završio s osam poena, ali lako se moglo dogoditi da Hezonja dođe i do double-double učinka, prikupio je i sedam skokova, a dodao i dvije asistencije. Vidjet ćemo do kraja sezone kako će to izgledati na poziciji četiri, nadajmo se da će se početi rješavati muke po Hezonji u Orlandu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijeli članak možete pročitati ovdje.

KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo